Herkese merhaba ben hem medstara hem de tıp fakültesine gidiyorum medstar aşırı zam yaptı o yüzden tıpta doğum yapmaya karar verdim. Eşim de tıp fakültesinde çalışıyor ben şimdiye kadar hep gebe polikliniğine gittim ücretsizdi ve randevu bulmakta hiç sıkıntı çekmedim gebe polikliniğinde muayeneleri pratisyen hekimler yapıyor ama çok şükür şimdiye kadar hep çok ilgilendiler 35. Haftadayım nst ye bağlayan hemsireden tut muayene eden hekime kadar hepsi güler yüzlü ve ilgililerdi. Şu an doğumum normal doğum görünüyor isteğe bağlı sezaryen ücretsiz olarak yokmuş ama hocadan ücretli muayene olup sezaryen isteyebiliyormuşuz. Mete hocaya gittim ben bu hafta eşim personel odugu için 2 bine sezaryen yapabileceğini söyledi ama şartlar elverişliyken normal doğum yapmak istiyorum ne kadar korksam da normal doğuma o gün nöbetçi kimse o giriyormuş ama neredeyse tüm pratisyen hekimleri gördüm 35 haftada inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏 ben de doktorlardan değil de hep şu duyduğumuz devlet hastanesi ebeleri kötü davranıyor vs söyleminde korkuyorum şimdiye kadar hep iyi insanlarla karşılaştım ama bakalım nasıl olacak