Hlm_srn07 elifcicek_07 Normal doğuma girmiyor kesin değilmi Bi postta yazınızı okudumda doğum olmamış halen sizin galiba 😊
Hlm_srn07 Ozzlemhakann Çook geçmiş olsun.Nasıldı ilkin hocamı yaptırdı.tıpta yaptın değilmi.Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah.
Ozzlemhakann Hlm_srn07 normal istedik 2 günde ağrı sancı çektim ama malesef kanala hiç inmedi bebek o yüzden mecbur sezeryan oldum ilkin hoca sordu kimi istersin diye bende hocayı istedim o yüzden ilkin hoca girdi
Hlm_srn07 Ozzlemhakann Anladım canım çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunlarda.Kendini hazır hissettiğinde doğumunu hastane hakkında falan bilgilerini dinlemek isterim.🤗
Nazliiiii_ Ozzlemhakann 2 gün önce gittim hastaneye konuşurlarken duydum artık 39dan önce sezeryan almıyoruz dedi bi doktor doğru mu acaba
Nejla1069 Nazliiiii_ bende ilk orayı düşündüm ama Kepez devlet bana daha yakın olduğu için burayı seçtim eğer yakınsa orda yapın. Bence
Nazliiiii_ Nejla1069 kepez devlet de iyi değil diyorlar en iyisi araştırmaya gitmek bence oraya gidin
Ozzlemhakann Nazliiiii_ hep gittiğin düzenli doktorun varsa o son haftalarınız da kaşeli kağıt veriyorlar randevu almanıza gerek yok
Nazliiiii_ Ozzlemhakann yok işte bir kere tek gittim tekrar gebelik polk. gitsem isteğe bağlı sezeryan yaparlar mı acaba