beyzacmvrc Kaç adet yaptınız, yaptırdınız? Hastane için 25 30 adet bile yeter kalır bile. Eve gelenlere de verecek misiniz kaç tane yaptırdınız acaba ?
Atiyeg beyzacmvrc ben 30 tane yaptırdım. Sadece hastane için. Ebeler ve hemşireler arkadaşlarım olduğu için onları da düşünerek. Eve gelecek olanlara 100 lü çikolata yaptırdım
Funda-01 beyzacmvrc nasil hediyelik yaptırdınız acaba ben bir türlü kadar veremedim fikir alabilir miyim sizlerden
Aysegulgnc beyzacmvrc ben sadece çikolata ve mama dağıtıcam magnet anahtarlık felan millete dağıtamam bana verilenleri ben hep çöpe atıyorum millette atacak o yüzden boşa para veremem diye düşündüm zaten biz hem evde hemde dışarıda kedi köpek besliyoruz eşimde insan doyurucağımıza hayvanları duyuralım dedi banada mantıklı geldi 😊😁
SheeR beyzacmvrc ben 100 tane yaptırdım gurbetteyim memlekete gidince hem annemlerde hem kayınvalidemde Bebek mevlütü okutacağım kalanını orda dağıtmayı düşünüyorum hastane ve eve gelenler için de ayrıca 100 adet çikolata yaptırdım
Betulakarr Funda-01 ben Trendyoldan deniz kabuğu seklinde mum yaptırdım pleksi kutu icinde ve kurdeleyle suslu geldi cok tatlı oldu 🥰
beyzacmvrc Betulakarr ne kadara yaptırdınız bende öyle bişey düşünüyorum bubble mum veya istiridye mum. Veya inci den yıldız anahtarlık yapıyorlar
Neslihan1 @beyzacmvrc bende 30 tane isimli epoksi anahtarlik 30 tane 50ml japon kiraz çiçeği kolonyası isimli çikolata ve seker hamurlu kurabiye olcak lohusa şerbeti vs masa suslucez kendimizce beni ziyarete gelenlerde birer tane alir ev icin hazırlık yapmicm açıkçası
Neslihan1 @beyzacmvrc anahtarlik 37 adet 500 tl ben hastane için 30 tane koycam masaya 7 taneyi uzakta olan ablam yigenlerim vs icin ayirdim. Kolonya sisesi susleme dahil boş hali seklinde almistim tane 4.5 tl 30 adet kolonyasini ben Japon kiraz çiçeği kokusu istedim Trendyol dan 2 litre 160 tl aldım
Neslihan1 @beyzacmvrc teşekkür ederim 🤗 en güzelleri sizin olsun inşallah bu arada bunların hic birini ben yaptirmadim benim ablam arkadaşım vs yaptırdı. 34 haftalik olcam bi iğne ucu bile almadim iki kaybim var ikisindede bissuru hazırlık yaptim ve eve elim bombos döndüm iki cocugumu Sma dan kaybettim bu 3.cu tüp bebek ve söz verdim kendime hic bisy almicam diye beşiğini bile doğumdan sonra eve gelince alcaz düşün 🙈🤲🙏
beyzacmvrc Neslihan1 rabbim sağ salim kavustursun inşaallah hayırlısıyla sağlıklı günler göstersin 🤲🏻 çok zor şeyler yasamissiniz Rabbim mükâfatını verir elbette. Bende hediyelik pek düşünmüyordum ama kafam çok karışık. Mevlid yaparsam mevlidde dağıtırım diye dusunmustum aslında hastane için sadece çikolata yaptırırım diyodum. Hala da kararsızım
Neslihan1 @beyzacmvrc Ayyy Allah razı olsun🤲 Allah’ın izniyle inşallah sağlıkla kavuşurum ve evime kucağımda dönerim bu sefer🤲❤️ maddi imkaniniz varsa yaptirin derim ufak bi hediyelik sizi görmeye gelenlere teşekkür anlaminda tatli bi hediye olur
beyzacmvrc Neslihan1 o konuda sıkıntı yok şükür yaptırırm inşallah bakalm😊 Bu sma testi biz nikah günü aldıktan sonra zorunlu hale geldi. Biz yaptırmamistik bu testi. Hamileyken de yapılıyormuş sağlık ocağında sonuçlar çok geç geliyormuş falan diye duydum. Biraz ihmal ettik sanırım yanlış yaptık. Rabbim korusun 🥺 bebekten alınan topuk kanından da bakılıyormus galiba artık
Aysegulgnc beyzacmvrc ben hamile kalmadan önce eşim yaptırdı onda negatif çıktı beni daha çağırmadan önemli olan babada çıkmasıymış diye biliyorum
beyzacmvrc Aysegulgnc evet öyleymiş önce erkekten kan alıyorlar onda taşıyıcılık varsa kadinxan alıyorlarmış
Neslihan1 @beyzacmvrc ben 9 yıllık evliyim benm zamanimda yoktu onuda gectim bu kdr sosyal medyada bangır babgir yaygin degildi 2016 yılında kizimi dünyaya getirdim 55 gun yasadi hic kimse bisey anlamadi teşhis konmadi. 2019 yilindada oglum maglesf oglumda ogrendik taşıyıcı oldigumuzu oğlum da 9.5 ay yaşadı ve artik sma testleri ücretsiz oldu insanlar bilinclendi ben aci cekerek öğrensemde baska insanlara örnek oldu bilinclendi buna seviniyorum en azından