_Rabia- Adetten hemen sonra gebe kalınmaz bı kadın ay içerisinde sadece 4 gün içinde hamile kalabilir eğer düzenli adet görüyorsanız adetin bittiği günden sayacaksiniz 14. günde hamile kalabilirsiniz
Guldanebebek _Rabia- bende öyle biliyordum aslında birazda ona güvenerek korunmasız ilişkiye girdim ama yumurtlama dönemi adete denk gelip kalabilirsin diyen arkadaşlar da oldu zaten test yaptım silik olarak pozitif çıktı
_Rabia- 1 kaç saniye icerisinde hemen pozitif çizgi gorduyseniz gebelik vardır muhtemelen ama test beklemisse o kuruma cizgisidir
Elizo Guldanebebek alakası yok 2 çocuğumda da adetim biter bitmez hamile kaldım 14. Gün bana yaramıyor :) Adet sonrasi 👍
adatuna En yakın arkadaşım regl bittikten 1 gün sonra hamile kaldı tek ilişkide, herkesin yumurtlama dönemi farklı oluyor
Edaozkan Guldanebebek kimyasal gebelik olduktandan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım artı adete 3 gün kala hamilelik beklerken yumurtlama gördüm çok şükür oldu
Guldanebebek Edaozkan benm kimyasal gebeliğimin üzerinden tam bi sene geçti tekrar aynı şey olmasından korktum
Edaozkan Guldanebebek korkmayın genelde bir sefer oluyor ben ondan sonra hamile kaldım planlı olarak ondan sonra kızım 15 aylıkken kendiliğinden tekrar hamile kaldım şimdi 12 haftalık korkma hiç rabbim nasip etti mi oluyor ben aylarca ilaçlarla ovalasyon testiyle geçti çok şükür sonunda oldu inşallah rabbim sana da nasip eder ama sakın stres yapma
cahilelafanlatamazsinyorulmaa 262223-- orda mıydınız acaba gusül abdesti alırken? bu kadar emin konuşuyorsunuz ya, bilip bilmeden insanların günahına girmeyin lütfen yorum yapmak için de yorum yapmayın…
Guldanebebek cahilelafanlatamazsinyorulmaa aynen öyle ayrıca iki gusül birlşetirilebiliyor konudan uzaklaşıp eleştirerek elinize ne geçiyor acaba
262223-- cahilelafanlatamazsinyorulmaa belki hanım efendi gusül almayı unuttu kendi fikrimi dedim bu platform eleştiriye açık bir yer sen ordamiydin acaba alırken
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Guldanebebek aman boşverin gusülsüz olmayacağını bilecek yaştasınızdır diye düşünüyorum 🙂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa 262223-- ama bilip bilmeden direk gusül abdesti alsaydınız diyorsunuz kendisi bunun bilincinde olabilecek yaştadır eminim. Bittiği gün ilişki yaşamakta gayet normal sonuçta gün bitmiş sayılmaz 🤭
Guldanebebek cahilelafanlatamazsinyorulmaa hiç endişelenmeyin bi çok şeyi bilecek yaşta ve eğitimdeyim 🙃