Mervee_gezici @Mihramoms Hiç bir faydası olmadı prilam verdi doktor işe yaramadı daha sonra onzyd verdi ama sürekli kulanmamam gerektiğini söyledi korktuğun için onuda kullanamıyorum
Ftsyldrm Mervee_gezici kuzum benimde geçmediki hala devam ediyorum kusmalarım prilam sayesinde duruyorum ayakta 😞😞
Sym_83 Mihramoms bende öyleydim hatta ilk 3 ayımda zayıfladım çok mide bulantım oldu ve yemek yemkten soğudum tavuktan tiksindim eti de çok azıcık bazı öğünler yedim 15 haftalığım daha yeni yeni düzeliyor yemelerim
Mervee_gezici @Ftsyldrm çevremdeki çoğu kişi bu kadar kusmamın normal olmadığını söylüyor doktora gittiğimde ise bunun normal olduğunu söylüyor umarım kısa sürede düzelebiliriz
Ftsyldrm Mervee_gezici benim doktorumda normal dedi hatta 5 kiloya kadar vermen bile normal dedi 5 kiloyu geçtiğin zaman tahlil yaparız dedi ben 3 kilo verdim
ladyax Elitopatra25 canım ben hemşireyim şişkinlik ve bebek arasındaki farkı anlayabiliyorum bebek limon kadar ancak büyüyen bir rahim var ve iç karın dar ise bu şekilde çıkması çok normal zaten herkesin vücut yapısı bir değil ve ayrıca doktorumda gebeliğe bağlı olduğunu doğruladı
Elitopatra25 ladyax peki birşey sorucam ben 14+1im çok az var gobegim normalmi bu neden çıkmadı benim
Mervee_gezici @Mihramoms ilk zamanlar evet etkisini gördüm ama sonra sanırım bünyem alıştı şuan hiç bir faydası yok
Mihramoms Mervee_gezici ben de ilk gebeliğimde öyleydim çok şükür bunda daha iyiyim Allah yardımcınız olsun ☺️
ladyax Elitopatra25 evet normal herkesin karın içi farklı bazı kadınların 6. Ayda bile belli belirsiz olabiliyor bazıları da benim gibi 10.-12. Haftada şişmeye başlıyor annemde böyleydi hep 3 hamileliğinde de 12. Haftadan itibaren 5aylık gibi göbeği olurdu
aysglemrkn Ben 12+1 im 6 haftada başladı mide bulantı ve kusmalarım hala devam ediyor prilam kullandığım halde günde 5.6 kez kusuyrom karnım ilk haftalarda aşırı şişti midem de öyle ama Şuan indi şükür oda gazdı sanırım kusmam da düzelse bir an önce keşke
Mavibulutt Ftsyldrm bende bugün 12+2yim dğn kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür 🙏 kasık ağrım var benimde çok fazla
Youngmotherr Ftsyldrm bebek yer edindiğinden çok oluyordu bende şimdi 24+5 im yalancı sancılarım da başladı sonumuz hayrolsun 🫠