Ftsyldrm 12+1 olduk teyzeleri kasıklarımda biraz ağrı ve belimde ağrı hissettim bugün çok sürmedi az sürdü netten baktım bebek büyümedi yazıyor sizde nasıl oldu bu haftalarda 🥰
Aylanursu Ftsyldrm Bizde 11+4 olduk hem göbeğim büyüdü hem bel ağrısı hem kasık ağrısı doktorum 4 üncü ayına kadar normal bebeğin büyüyor dedi sağ kasigim özellikle çok fazla ağrıyor şimdilik böyleyiz 😂
Elitopatra25 Ftsyldrm bende 14haftligim inanılmaz bel sırt ağrım var bebişlerimiz büyüdüğü için baskı yapiyor ağrı ondan oluyor onun dışında iyiz 🤗
Mavibulutt Ftsyldrm bende bugün 12+2yim dğn kontrolümüz vardı. Herşey yolunda şükür 🙏 kasık ağrım var benimde çok fazla
ladyax Valla ben zayıfım ama bir göbeğim çıktı inanamazsın çok hareket edersem bel ağrısından duramıyorum zaten 13 haftalığım bende bir de sağ kasığımda devamlı bir ağrı var
ladyax  bir haftada böyle bir anda şiştik 😂😂
Elitopatra25 ladyax canım bu bebek değil şişkinlik ben 14+1im benimde biraz şişkinlik oldu doktora söylediğim zaten bana bu bebek değil şişkinlik dedi bu haftada bu kadar olmaz daha o limon büyüklüğünde o kadar belirgin olmaz
Aylanursu ladyax Ben 11+4 um ama inan aynı gobegiim şişlik falan değil bildiğin var gören 5 aylık diyo 😂
Gozde_52 Bende 11 haftaligim 12 haftaliğima birşey kalmadı aşırı bel ağrısı başladı, o da zaten bebek büyüdüğü için oluyor büyük ihtimalle onun dışında ağrı giriyor ara ara o kadar🌸
__mom1 Ben ani hareket yapınca kasıklarımda sancı oluyor eskisi gibi adet ağrısı hissetmiyorum ama benim büyük kanama alanları vardı önceden ona bağlıydı muhtemelen ağrıları. Bulantım da eskiye göre azalsa da hala geçmedi malesef. Ben artık pazartesi 13 hafta oluyorum
Mihramoms Bel agrım oluyor ve Canım hiç bir şey istemiyor bir tek ben mi böyleyim bilmiyorum hiç bir yediğimden tat alamıyorum ☹️
Ftsyldrm Mihramoms ay yemin ederim bende öyle yemek yemek istiyorum ama zevk alarak yemiyorum delircem bak vallaha kafayı yicem
Sym_83 Mihramoms bende öyleydim hatta ilk 3 ayımda zayıfladım çok mide bulantım oldu ve yemek yemkten soğudum tavuktan tiksindim eti de çok azıcık bazı öğünler yedim 15 haftalığım daha yeni yeni düzeliyor yemelerim
Mervee_gezici 11+3 üm bel sırt agrısını geçtim mide bulantılarım çok çok kötü yediğimi çıkartmam saniyeler sürüyor sizin kaçıncı haftanızda geçti
Ftsyldrm Mervee_gezici kuzum benimde geçmediki hala devam ediyorum kusmalarım prilam sayesinde duruyorum ayakta 😞😞
ZeynepElvan19 bugün 12 haftalık olduk ama inanılmaz vücudumun heryerinde kaşıntı var yüzüm hariç ve mide bulantıları 🤦🏻♀️
ladyax Elitopatra25 canım ben hemşireyim şişkinlik ve bebek arasındaki farkı anlayabiliyorum bebek limon kadar ancak büyüyen bir rahim var ve iç karın dar ise bu şekilde çıkması çok normal zaten herkesin vücut yapısı bir değil ve ayrıca doktorumda gebeliğe bağlı olduğunu doğruladı