Naz1616 Denizzomerr ilk gebeligim 2 yıl sonra aşılama ile oldu 2. Gebeliğim 5 yıl sonra tekrar aşılama ile oldu 3. Gebeliğim korunurken iğne vurulurken oldu 😆
Strawverry Denizzomerr ilk de hamile kaldım bebeğim 2 aylık iken kalp atışı oluşmadığı için kürtaj oldum 1 ay ilaç kullandım sonra tekrar denedik yine 1 denemede oldu şükür şuan 32+3haftalik hamileyim
Aykem Denizzomerr tam 6.yılım bitip 7 yıla girerken süpriz bir şekilde geldi artık bırakmıştım psikolojik olarak yorulmuştum neler yaşadım bir ben bir alah bilir. Eğer sizin bir yıl dolduysa istiyorssanız doktora görünüm derim
-gizem_ Canım benim sürpriz bir zamanda oldu korunmuyordum da beklemiyordum da .. ama o ara hep bol bol incir yiyordum sana da tavsiye ederim
ikiprensannesi__ Denizzomerr 10. Ayın sonunda oldu çok şükür test yapmaktan yılmistim artık nasip etti rabbim şükür ki
pelsin72 Denizzomerr acele ediyorsun erken gebelik testi almana gerek yok zaten korunmuyorsunuz olacaktır elbet biz 3 ay korunmadık 3. Ayda oldu ama stres yapmadım yaparsan olmaz
sisdmr123 8.aydayız hala gelen giden bir şey yok ahahah tüm kontrollerimizi yaptırdık ikimizde de bir şey yok ama sanırım bizim çocuk nazlı olacak şu testlere verdiğim parayla odasını hazırlardım
1ciftyesilgoz İlki 5. Ayda oldu dış gebelikti sonra korundum korunmayı bıraktıktan üç ay sonra gebe kaldım çok şükür 🙏
Hizligonzales Denizzomerr ilk gebrligim aşılama ile oldu ikincisinde 1bucuk yıl yani dogumdan sonra hic korunmadik nasilsa olmuyor diye 1bucuk yıl sonra oldu.
323832 Denizzomerr ilk kızımda 1.5 yıl korundum korunmayı biraktigim ay hemen hamile kaldım 10 yıl sonra 2.cocugu düşündük 6 ay sonra hamile kaldım ama sağlıkla ilerlemedi kürtaj oldum tekrar istedik kurtajdan sonra 4 ay korundum 5.ay da hamile kaldım şuan meleğim 1 ay 2 günlük oldu