Egeminannesi Gzo Zülal hocaya sezeryan oldum smdi ikicniye hamileyim tekrar gitmek istiyorum ama fiyatları duyunc şok oldum
Gzo Egeminannesi ya iste bende medikalde istiyorum ama 15 16 binde vercek gücüm yok bide yatak parasida istyorlar sürekli siz kac haftaliksinz? Bnde erbaadayim 🙃
Deletedmom_49 Gzo hah benimkide öyle renkte şu an yeni ya serklaj ondan o zaman inşallah sürekli su içiyorum valla antibiyotikleride kullanıyorum temizliğinede çok dikkat ediyorum daha da yapacağım bir şey yok 🤷🏻♀️
Gzo Deletedmom_49 geciyor bi sure sonra canim hemen gecmedi benim ama kisiden kisiye farkeder o suan dikislerinde sis idrara da zor cikabilirsin bn cogunu yasadim
Deletedmom_50 Deletedmom_49 amin gelmez inşallah canım benim sağlıklı sihatli alırsın kucağına inşallah Rabbım cümlemizin bebisleri korusun bizlere bağışlasın inşallah kucağımıza almamızı nasip etsin
Deletedmom_49 Deletedmom_50 ah canım inşallah inşallah cümlemiz için sağlıkla vaktiyle gelsin kavuşalım miniklerimize Allah’ın izniyle🫶🏻❤️
Deletedmom_49 Gzo haklısın valla en ufak bir şey de tek ben de mi böyle oluyor acaba diye kafayı bozdum yemin ederim
Gzo Deletedmom_49 ben burda okuyodum hep serklaj nasi bsey flan diye herkes yok 15dk yok hemen gecyo bseyi yok dyodu ben bi oldumki cok agir gecti valla bi ben dayanamıyorum sandim
Deletedmom_49 Gzo ay inşallah son aylar öyle oluyormuş o günlere geleyim de hayırlısıyla alayım kiloooo hiç önemli değil kilo falan
Deletedmom_49 Gzo valla ben de öyleydim 1. Serklajda çok rahatmış bu ne dedim herkes oram buram ağrıyor sızlıyor zonkluyo diyince Allah alla nasıl öyle olur diyordum kiiiiii benim de başıma geldi 2. Serklajda anladım gerçekten 😀
Deletedmom_49 Deletedmom_50 benim vajina ağrısı olmadı bak ama o rahim kısmı varya dikiş yapılan yer orası geriliyor gibi sancıyor gibi oluyor bu defa
Gzo Deletedmom_50 benim 12.hftadan beri cati agrim var serklajdan sonra bir ay kadar duzelmisti 30a geldim siddetlendi yani ara ara baslayip btyor bnde
Gzo Deletedmom_49 demi bsta yapsaymis bdha dbaha cekmezdn iste neyse hayırlısı inşallah bu tuttu bnce çünkü agri cok normal 🙃
Deletedmom_50 Deletedmom_49 valla benim dikiş ile bi sıkıntım olmadı çok şükür bende oldu vajina agrisi ayakta çok kalincada hala oluyo