Gzo Deletedmom_49 benimde cok pozisyon degistryo canim onemli olan kanala girmemesi bi gdyok ayagi asagida bi gdyom yukarda belli degil yani 🥰
Deletedmom_49 Gzo benimki bir kere çıktı ya o yüzden alıştı o tarafa herhalde🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bi büyüseydi şu bebikkk ya sağlıkla
Gzo Deletedmom_49 evet ama benim oncesindede akintim cok vardi yani hamileligmi ogrendigimden beri fitil flan kullanmistm ama gecmedi hiç serklajda dhada artti tuvalete giderken hala korkuyorum bazen oyle akiyor 🥲
Deletedmom_49 Gzo ben bide 2.5-3 kilo almışım sadece gebeliğimden beri iştah uyku falan da yok 😥🤦🏻♀️
Deletedmom_50 Deletedmom_49 anladim.canim nerde yaşıyorsun sivasta mi yaşıyorsun yoksa sadece oralimisin
Deletedmom_50 Deletedmom_49 Hım anladim canım olsun sivas ile tokatin arasında pek bjseg yok ne de olsa
Deletedmom_49 Deletedmom_50 çok sağ ol canım evet bu serklaj çok ağır geçiyor antibiyotikler sancı ilaçlarıyla valla çok zor ama tek duam bebeğime zarar gelmesinde çekerim her acısını :(
Deletedmom_50 Deletedmom_49 amin gelmez inşallah canım benim sağlıklı sihatli alırsın kucağına inşallah Rabbım cümlemizin bebisleri korusun bizlere bağışlasın inşallah kucağımıza almamızı nasip etsin
Egeminannesi Gzo Zülal hocaya sezeryan oldum smdi ikicniye hamileyim tekrar gitmek istiyorum ama fiyatları duyunc şok oldum