tuna32 tubimom aynen benimki de öyle, içimde taklalar atıyor resmen , tam eşime gostericem dokun burada diyorum, bebis duruyor 😀 esim elini çekiyor tekrar başlıyor 😊 ben konuşunca da duruyor sonra tekrar başlıyor
tubimom tuna32 evet acaba neden öyle konuduncada duruyor korkuyor mu içimizde nasıl bir ses gidiyor biz konuşurken acaba kafamda deli sorular 😄😄
tuna32 tubimom valla ben de anlamış değilim, bir de şöyle bir şey farkettim hareketli muzik dinleyince de oynuyor , slow müzik açınca duruyor 😀
tubimom tuna32 kız bunlar karnimizda böyle valla korkulur ya gece daha çok hareket ediyor ne tarafa yatacağımi şaşırıyorum sanki ne yöne dönsem eziyormus hissi geliyor 😄
tuna32 tubimom aynen ben de öyleyim tan yatağa giriyorum harekete başlıyor sola doğru yatıyorum solda genelde bebis , ben de ezer miyim acaba ağırlığımi fazla vermesem mi falan diye düşünüyorum 😀
tubimom tuna32 benimki benle oynuyor sanki bir sağda hareket oluyor bir solda 🤣 genelde sağda ama benimle eğleniyor sanki arada 😄
Nigar_huseynova svgkrtozdmr 18 haftada hiss etdim şu an 24+1 çok aydın hiss ede biliyorum haraketlerini😍asla bir yerde durmuyorr çok haraketlii🩷