tubimom Ya kızlar içimde oynuyor dalgalanıyor tekmeler atıyor tam ablasına yada babasına göstericem bak diyorum duruyor anlayarak mi yapıyor ya bana inat gibi 🤣🤣
Esragungor34 tubimom valla bende de öyle ben karnımı seviyorum çok haraketli ama eşim geliyor seviyor gram hareketi yok 😂
Yazmelegi_ tubimom vallahi bizim kız da öyle eşime diyorum aha hareketlendi gel diye eşim gelince duruyor
Bet1 tubimom bizimki de öyle ama bizimki abisine de vuruyor, abisi 5 yaşında kulağını hemen dayıyor karnima kardeşim hadi bekliyorum diyince daha da başlıyor 😂💙 ama babası dokunduğu an çıt yok kıpırdamıyor asla 😂
svgkrtozdmr tubimom bu dediginiz hissetmeler ne zaman basladi, 14 haftalik hamileyim ben de heyecanla bekliyorum 🙈
tubimom Esragungor34 ya erkek mi sizinki de görsün istiyorum özellikle kızım 5 yaşına geldi çok hevesli hop duruyor 😄
tubimom Bet1 bizimki benden başkasına tık yapmıyor bir geçen hafta babası elini koydu dedim beni yalancı çıkarma lütfen 😃böyle lutfeder gibi bir vurdu bir kere o kadar 😅
Nigar_huseynova svgkrtozdmr 18 haftada hiss etdim şu an 24+1 çok aydın hiss ede biliyorum haraketlerini😍asla bir yerde durmuyorr çok haraketlii🩷
SheeR tubimom 30+6 olduk kızçem cok hareketli babası elini koyunca duruyor diyorum elini gezdir karşılık verir ama yok kızdan hareket yok hareket ettikce video cekeyim diyorum telefonu elime alıyorum duruyor 😂
SheeR tubimom babası da benden cok seviyor valla seslenir elini koyar karnıma sürekli babası kızına daha düşkün ama bakalım ne olcak evde kıskanclık krizleri cıkmasın da 😂
Mucizebebek2 tubimom bnde aynısını düşünüyorum o kadar güçlü hareketler yapiyo eşime yada bi başkasına bi bak dediğim anda duruyo sanki beni anlıyo😂
tubimom Mucizebebek2 ahhh yavrum benim öyle olsun tabi de arada göstersin kendini anasını daha çok bilsin😄😄
SheeR tubimom ay ne güzel anne kız dayanışması gibi 😂 bizimki biraz geç geliyo nazlı kızımız 7 yıldan sonra oldu eşim daha cok düşkün kız olması da etkiledi onu tabi tek sağlığı yerinde olsun da babasına düşkün olsun gözüm yok valla 😂
tubimom SheeR gözünüz aydın inanın babalar için kız çok farklı bizimki hiç kıyamıyor evde ikisini görsen inşallah onlarda öyle olur bide kız başka cilvesi yaklaşımı babası ona bayılacak zaten eminim 🤩
Elis-im tubimom Kaç haftalıksınız acaba aynısını bende yaşıyorum. Çıldırıyor eşim😋🤷🏽♀️Ben 23. Haftam