Kbra940306 Ben bugün 6+0 haftadayım. Keseyi görmek için doktora gittik kese var ama bebek oluşmamış kalp atışını duymuyorum dedi. Haftaya gel alalım boş gebelik bu %90 dedi. Aynı durumu yaşan var mı acaba. 8. Hafta beklenmeli mi ?
mevraca Kbra940306 ben de altıncı haftada gittim kese gözükmedi kan testi istedi doktor iki günde.2 katı artıyorsa normal sağlıklı gebeliktir
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Kbra940306 yolk kesesi oluşmuşsa eğer hayırlısıyla bebeği de görürsünüz
Eflinnisa Kbra940306 8 haftaya kadar bekle benim ilk hamileliğimde kese vardı kalp atışı yoktu kürtaj dediler ben yaptırmadm başka doktora gittim burda birşey var dedi 8 haftayı bekliyelm dedi ve kalp atışı duydum canım
mevraca Kbra940306 kötü bir şey olsa sen hissedersin doktor görmediğin de direk insanlara boş gebelik diyor sakın aldırma bir hafta sonra başka bir doktora git
Sumshn Bende şuan tam 6. Haftadayım. Betaya dün sağlık ocağında baktırdım sonuç çıkmado daha. Kalp atışı genelde 7-8. Haftada daha rahat duyuluyor diye muayeneyi erteledim. Ama boş gebelik hiç aklıma gelmedi. Bu hafta bende hemen muayeneye gideyim 🙈
Kbra940306 Heramm gerçekten mi darısı bana inşallah 19 Nisan 660 -21 Nisan 1440 -23 Nisan 4444- 25 Nisan 5000 kan değerlerim
mevraca Kbra940306 6+5 6 haftalıkken gittim karından ultrson ile bakıldı kese gözükmedi kan testi verdim güzel artıs olmuştu hic panklemedim pazartesi tekrar gitcem
Heramm Kbra940306 benim tavsiyem Bi devlete gitmen yada iyi Bi doktora görünmen ben özelde bu yanıtı aldim.bebek yok kürtaj yapicam işlem yap dedi asla dedim başka doktora gittim.hemen ve bebek de kalp atışı da vardi
Kbra940306 mevraca burda. Tekrar yazar mısınız lütfen 🙏🏻 bende kese var içinde de yuvarlak var ama gelişmemiş dedi😔
mevraca Kbra940306 gayet iyi yükselmiş aslında kalp atışları hemen duyulmayabiliyor zaten agrın varmı
Kbra940306 Heramm bana özelde ki dedi perşembe gel alalım dedi hiç bekleyelim falan demedi. Alttan da baktı kese var ama gelişmemiş dedi alttan da aynı şeyi söyleyince umudum bitti
Heramm Kbra940306 ya başka yere git bana da alttan baktı kese var bebek yok.diye diretti eşimle yıkıldık hemen devlete gittim bebek de kalp atışı da var dedi