Saysegulll İkinci gebeliğim. 36 da bas asagi döndü. 37 makat oldu. 38 de ayni hafta içinde baş döndü sonrasında yine makat. Döneceği varsa dönüyor üzülmeyin. Ben stres yaptım makat kaldı şuan. Olduk 39 haftalık.
Saysegulll excitedmom- bu sabah sezaryene gideceğiz. Dr beklemenin anlamsiz oldugunu söyledi. Kilosunu tamamladi çünkü. Nasipten öte bir yol yok. İlk dogumum normaldi biraz üzüldüm ama kabullendim şuan.
defneemom excitedmom- 39a kadar bekleyecektik ama sancım ve açıklığım vardı doğum başlamıştı acil sezeryan oldu
excitedmom- defneemom hakkında hayırlısı böyleymiş dmek ki bebişin sağlıklı olsun da hiç mühim değil 😊
excitedmom- Umaz maşallah canım bizim için de dua edin🌸 hareketlerini nerede hissettinz döndükten sonra
excitedmom- Hilalrumturk farklı bişey yaptınız mı o hafta dönmesi için çünkü kimisi büyüdüğü alani daraldığı için dönmez çok zor flan diyor ya
excitedmom- Hilalrumturk anladım canım bnde yürüyüşü flan arttiriym o zaman benimki de döner sağlıkla normal bir şekilde gelir inşallah
Bella06 Ben 38+2 deyim en başından beri makat. Döner diye yoga yaptım hareketleri uyguladım ne dediyseler yaptık ama olmadı dönmedi salı sezeryanım var