Sibel_gedik ikranurkutay verdim cnm sonuç yarın çıkar dedi , içim böyle bir buruk 2 gün önce ovülasyon testi sipariş vermiştim. Pek umudum yoktu. Şuan sevinç ve hüzün arası birşey yaşıyorum . Ay bana dua edin lütfen bu sefer sağlıkla alayım .🤲🤲🙏🏼🥰
ikranurkutay Sibel_gedik amin inşallah canım rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin 🤲🏻🥰 bende öyle biryanda korku biryandan sevinç var inşallah saglikli ilerleriz🤲🏻🥰🌺
Sibel_gedik ikranurkutay değerlerini takip et cnm şuan çok yeni daha maşallah 🧿 2 günde bir beta takibi yaptırmak gerekiyor sanırım , sen ilaç iğne vs kullanıyormusun ? Benim 2 gende pıhtılaşma var bakalım iğne verecek mi . inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏼🙏🏼🤲🥰
ikranurkutay Sibel_gedik aspirin ve içinde birçok vitamin bulunan folik asit verdi canım dusuklerim oldu icinmiş inşallah da tutunmaya yardımcı olur 🤲🏻🥰🌺
Esmer0 Sibel_gedik bendede var gebe olur olmaz aspirine başlicaz dedi doktor suan hamilemiyim bilmiyorum
Sibel_gedik ikranurkutay ya şimdi çıktım doktordan Beta 111 dedi daha çok yeniymiş🤲🥰 hangi folik asit cnm o
ikranurkutay Esmer0 bence git muane ol canım tahlil yaptir doktor iyiki erken gelmisin dedi bana riske atma inşallah güzel sonuç alirsin🤲🏻🥰
ikranurkutay Esmer0 2 güne bir artış takip etcez canım daha çok yeni3 haftalık dedi bende dikiş gevelikten endişelendim doktor endişelenme artışını takip ederiz dedi🥰
Esmer0 Sibel_gedik  Akşam bida idrar yapıcam inşallah vardır kasık ağrım çok oluyor ara ara ve pazar günüydü adetim uygulama salıyı yani bugünü gösterdi yine olmadım
Sibel_gedik Esmer0 var cnm sanırım , inşallah sağlıkla gelsin 🤲🤗 benimde bugün olmam lazımdı çok az kan geldi daha yok , hemen beta ölçtür çok yeni senin de ☺️
ikranurkutay Sibel_gedik yaa hadi gözün aydın canım çok sevindim adına🤍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🌷🌷🌷sağlıklı ilerleme olur inşallah 2 gün sonra tekrar geldedimi sana☺️