Sibel_gedik ikranurkutay ya ne güzel cnm sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 bende test yaptım cnm böyle çıktı . Bugün regl olmam gerekiyordu ama dün kan geldi biraz . Bir daha da gelmedi test yaptım silik çıktı . Şimdi doktora geldim sonuç bekliyorum . Şubatta 14 haftalık ölü doğum yapmıştım inşallah sağlıklıdır
ikranurkutay myangelson canım değer 94 çıktı 3 haftalık dedi dusuklerim olduğu için aspirin ve içinde vitaminler bulunan folik asit verdi🥰🤍🌷
myangelson ikranurkutay yaa çok guzel bir haber canım 🥲 rabbim sağlıkla kucağına almayı sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤍🤍
ikranurkutay myangelson amin inşallah canım yaptığım test bugün soluk çıkınca korkmuştum kimyasalım diye doktor aspirin verdi sanırım düşüğü engelliyor muş🥰🤲🏻🌷
Papatya07- ikranurkutay Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 2 gün sonra tekrar verin düzenli yükselip yükselmediğini anlamak için 🥰
ikranurkutay Papatya07- doktorda dedi canım aynı saate yapilcakmis çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻🥰🌺
Busraaa1014 ikranurkutay Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir sorum olacaktı karıştırıyorum hep. Ovulasyon testinde adet bitimini mı baz aliyoruz yumurtlama günü için yoksa adet gününden itibaren mı sayiyorduk
ikranurkutay Busraaa1014 adet bitiminden sonra test yapmaya başladım canım pik grunce ilişki catlayincada ilişki daha sonra 1 gün arayla 11ve 12 gün test pozitif çıktı canım rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰🌺
Busraaa1014 ikranurkutay Benim adet bitiminden 13 gün sonra pik gördüm o gün iki gün öncesi ve zar zor bir gün sonrasını değerlendirdim haftaya test yapacağım 12 günde yapsam çıkmazsa diye biraz bekleyeceğim sanırım 😊
ikranurkutay Busraaa1014 bence 12 ci gün yap istersen canım inşallah hayırlı haberler bekliyorum 🥰🤲🏻 🌺
ikranurkutay Sibel_gedik ayyy hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevdim tebrikler🌺🥰🤍
Yaprak- Tebrik ederim canım sende bizlere dua et benimde yumurtlamadan sonra 10.günüm sabah test yaptım bişey çıkmadı ama şimdi silik bi çizgi çıkmış sonradan
Sibel_gedik Yaprak- tşk ederim cnm inşallah sağlıklıdır 🤲 ben Nisan 29 30 da yumurtlama oldu eminim o günlerde yapmıştık . Ama regl 4 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Bugün regl olmam gerekiyordu çıktı . O yüzden acele etme derim regl gününü bekle 🤗
Esmer0 Sibel_gedik  Akşam bida idrar yapıcam inşallah vardır kasık ağrım çok oluyor ara ara ve pazar günüydü adetim uygulama salıyı yani bugünü gösterdi yine olmadım
Sibel_gedik ikranurkutay amin inşallah cnm benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım , rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🤲🙏🏼🥹