Nuraykarabulut Sevdeeee ben samsunda ikamet ediyorum ama detaylı ultrason haftamda işimden ötürü rize de olacağım şar da mı daha iyi tıp merkezinde konuya çok uzağım eğer bilgilendirirseniz sevinirim
Conaskimi Sevdeeee benim detaylı ustrasyonum araştırmada memnunmusun tıp merkeze benden 900 istedi yaptırmadım doktor olarak evrene gidiyorum ama doğumda kararsızım çok pahalı beril hanımın muayenesi ne kadar acaba dogumumu felan ?
Sevdeeee Conaskimi ben henüz detaylıya girmedim beril gürlekte takipliyim kendisi yapıyormus detaylıyı bakalım ya bende çok kararsızım
duyygu53 Eğitim araştırmada yaptırdım sorun çıkınca Trabzon perinatolojiye gittim o korkuyu yaşadıktan sonra Beril hocayla devam ettim içimi çok rahatlattı
Sevdeeee duyygu53 me sorun çıktı acaba geçmiş olsun bizim de kalpte parlaklık çıktı ama henüz detaylıya girmedim beril hanıma gidiyorum bende o gördü işte detaylıyı bekliyorum 🥲
duyygu53 Sevdeeee soluk borusu ile yemek borusu arasında bi anormallik su fazlalığına bağladılar onaylasak bebeğimi aldıracaklardı o korkuyla gittik ve su fazlalığı evet var ama başka hiç bir sorun yok dedi sakince anlatıp rahatlattı