mrsozturk Babysgt doktorum bunu bana bulantı için vermişti içeriğinde folik asitle birlikte b vitaminleri de var güzel bir ilaç gerçekten
rabiatkncee Kızlar arkadaşım folik asit olarak folbiol e başlamış haftada 1 demiş doktor aranızda kullanan var mı günlük diye biliyorum bende
Amineazra rabiatkncee bende eczaneden folbiol almıştım hiç kullanmadım daha sonra doktora sorduğumda bu gebelikten önce kullanılıyor dedi onun yerine neofol verdi zannedersem folbiol diğerlerine nazaran daha ağırmış
zynpkrhsn1 rabiatkncee Bana da folbiol verdi fakat 1 kapsülün çeyregini iç dedi her gün keserek iciyorum
boymomyz meltemmmxx 9. Haftama kadar folidays kullandım uzun araştırmalarım sonucu almıştım . Daha sonrasında regenesis max aldım . Bide ocean deneyim dedim karşılaştırma yaptığımda regenesis max ın içeriğinin daha yüksek olduğunu gördüm bitsin tekrar regenesis max alcam .
mombabe Folatemax doktor önerisiyle bunu kullanıyorum, omega3’ten dolayı 26 haftalığız ama hala kullanmaya devam ettiriyor doktorum
rabiatkncee Amineazra hm anladım canım bende günlük kullanmıstım sadece 1 ay kullandım folbiolu daha sonra vifolic başladı doktorum
Acs Zehrasavci gebelik önce ve ilk 3 ay gebyfol kullandım 15 inci haftada gebyfol omega3 e geçti doktorum
Melekavsr meltemmmxx regenesis max kullandım ilk 3 ay. içinde balık yağı dahil herşey vardı. Şimdi decavit kullanıyorum
Fdoner-34 meltemmmxx merhaba ben doktorum önerisi üzerine folidoce marka kullanmıştım reçete yazılmıyor