onehappymoom Kızlar selam, yirmilik diş için diş doktoru agumentin yazdı antibiyotik 36 haftalığız kullanan oldu mu hiç bir sorun olur mu ?
ozgegundogdu1903 onehappymoom ben kullandım ama bende yan etki olarak vajinal kaşıntı yaptı sonra bi de onun için krem kullanmak zorunda kaldım
husnatskn onehappymoom ben kullandım geçmek bilmeyen öksürüğüm için. Bir sorun olmadı doktorum zaten gebelere veriyoruz bu antibiyotiği dedi
onehappymoom myangelson bir sorun olur mu acaba ya doktora da ulaşamadım haftasonu olduğu için ağrıdan da ölüyorum
myangelson onehappymoom hamilelikte kullanılıyor canım o antibiyotik veren doktor zaten bunu bilerek vermiştir. He haftan ileri olduğu için sorun olur mu diyorsan onu bilmiyorum tabi
Mucizem-1 onehappymoom Canım 22 haftalığım şuan geçen haftalarda ben de çok kötüydüm dişim apse yapmama rağmen bana vermediler ya haftam o kadar ileri değil diye ama şuan bebek tamamen senden besleniyor bence kendi doktoruna sormadan içme dişinol var eczanede karanfil yağı doktorum tavsiyesiyle aldım onu alıp ağrıyan dişine kulak çöpüyle sür hemen uyuşturur hafta sonunu böyle geçir en azından
Mucizem-1 onehappymoom Bana apse olmasına rağmen carflex yazabildi sadece dişinol zaten kana karışmıyor hiç bir şekilde sadece dişine yüzeysel sürüyorsun
onehappymoom Mucizem-1 aslında çok zorda kalmadıkça vermiyorlar antibiyotik doktorda söyledi bende farkındayım ama dayanılacak gibi değil suratım şişti ağrıdan buz vs koydum bana mısın demedi 🙄
onehappymoom @Adyokisimsiz Zeynep1601 şimdilik tutuyorum kendimi kızlar dayanabildigim yere kadar çok zorlarsa bir yada iki tane içerim 😑
aysenur30a onehappymoom bende bayramda aşırı ağrım başladı gece hastane hastane gezdim kimse bakmadı perişan oldum. Ertesi gün kadın doğuma gidip sordum Agumentin verdi kullanabilirsin sorun yok dedi. 1 haftadır her gün kullanıyorum. 11+3 benim
onehappymoom aysenur30a erken haftalarda sorun olmuyormuş güzelim benim artık son haftalar olduğu için korktum
cennetinsusu onehappymoom Ben kullanıyorum 35+5 im kulak enfeksiyonu için verdi doktor. Ağrıdan mahvolmuştum mecbur kullandım.