cancik ya haci sakir sabun kokuyor, utuleyip koydugum nevresim takiminin utu kokusu olur ya oh deriz mis utulemisim o kokuyor, esim kac tane sabun aldi kokuyor, giyinme odam kokuyor diyorum her seyi yikiycam dedim, engel oldu hyr diyo kokmuyor, temizlige abla geliyor ona da sorcam koklatcam bakim o ne diycek kokuyor derse yikiycam, bulasik makinesi tekrar tekrar yikatiyorum kokuyor bu diyorum. Ki bizde esim alerjiktik her seyin duzunu parfumsuzunu aliriz sirf onun icin sampuandan tut el sabununa kadar dermatolojiktir bizde, kozmetik kokulu urun yok ama esim bile diyoki sen benden daha da hassaslasmissin. Hele bide kusmadan iki dk once beynimde bisey tetikleniyor almadigim kotu bir kokuyu aliyorum,o kokuyu alinca ahan diyorum kuscam. Agzin salya doluyormu posetle geziyorum surekli tukuruyorum yutnak istemiyorum. Cok igrenc bisey. Hyr bide zoruma gidem 9 yil bekledik tup yaptirdik ilk hamileligim ve hayal ettigim gibi gecmiyor. Allah bizlere yardim etsin. Karnim kadigim yirtilircasina agriyor o ayri amannn marazli gibi yatiyorum iste salonda