Yakut16 K-- kız bende gördüm iki gün önce kolumda burma bilezik vardı gerçektnlen günumde geçti kan vercem var mı yok mu diye gebelik evde test yapım çok silik çıktı
Tuuba100310 K-- kayınvalidem bnm icin istihareye yatmisti bir suru altin gördüm oglun olacak demisti ve oglum oldu ☺️
Fatmaakoglu K-- yani altını kız bebeğe yorarlar bende de öyle olmuştu doğruda çıktı nasip sizinki ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler
Mervenrdrmz K-- ben hamile olduğumu bilmeden rüyamda altın kolye gördüm bissürü. Hamile miyim acaba diye test yaptım daha 3 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 🙈 genelde kız bebek derler ama benim oğluşum olacak inşallah
Melike_21 K-- bende hamileliğim boyunca hep altın gördüm bilezik olsun felan derken oğlum olacağını öğrendim 💙
Elif_p K-- merhaba canım ben altın gördüm oglun olacak dediler gercekten de oglum oluyor 🤗yorumlamalar değişiyor galiba yöreden yöreye
K-- Elif_p mrb canım hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kucagmza almayı nasp etsinn ne yalan soylim bir de oğlum olsun isterim ama sağlıkla inşallah 🙏🏻
Elif_p K-- inşallah canım rüyalarını takip et çünkü işaret veriyor ben mesela horoz gördüm silah gördüm gümüş rengi küpe gördüm bunlar hep erkek cocuguymuş bir de rüyamda ultrasonda bu bebek erkek dediler o da çıktı benim
Elif_p K-- sizi hatırladım dua istemiştiniz bazı tartışmalar olmuştu olumsuz yorum yapanlar olmuştu kaç haftalık oldunuz belirtiler nasıl hamilelikte
Asel2702 K-- hamile iseniz erkek bebek diye biliyorum bende rüyamda hamile iken kaynanamın komşusu bana altın birakiyo aliyorm geri vermek için görümceme anlattığında altın erkek bebek demişti ve cinsiyeti öğrendik erkek 😊
K-- Elif_p 11 haftalık olduk öğrenemedim daha hayırlısı olsun inşallah gönül istiyor ama rabbim başka uygun görmüşse o da baş göz üstüne 🥰 yanlız kimseyle tartismadim benle tartıştılar resmen 😂😘
Asel2702 K-- K-- AA evet hatırladım şimdi bende görmüştüm duayla herşey mümkündür dua istemek kötü bişey değil hayırlısı olsun insan içinden arzularida olabilir nasıl ki oğlu olan kız isteyebiliyorsa kızı olan da oğlu olsun isteyebilir 🙏