Aysun_demirelli23 K-- bildiğim kadarıyla rüyada altın hamilelik dir belki sizde hariç aileden yada komşudan biri hamile hamile haberi alırsın
Fatmaakoglu K-- ben rüyamda altın taktiğimi görmüştüm eşim kutuda getirip taktiriyordu kızım olacağını öğrendim altın kıza yorulurmus
Zelihaaydin21 Bende iki defa rüyamda altın topladığımı gördüm çok merak ediyorum ne demek bende burda durayım belki bilen vardır.😊
Aysun_demirelli23 Zelihaaydin21 altın genel anlamda hamilelik dir eğer siz hamileliginiz biliyorsanız kesin olarak aileden biri olabilir eğer kendinizden emin degilseniz hamilesiniz büyüklerden duyduğumu söylüyorum
Zelihaaydin21 Aysun_demirelli23 Bir defa hamileliğimden önce gördüm şimdi hamileyim geçen gece yine gördüm
Asel2702 K-- hamile iseniz erkek bebek diye biliyorum bende rüyamda hamile iken kaynanamın komşusu bana altın birakiyo aliyorm geri vermek için görümceme anlattığında altın erkek bebek demişti ve cinsiyeti öğrendik erkek 😊
Aysun_demirelli23 Zelihaaydin21 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende iki oğlum da altın gördüm şimdi kızıma hamileyim hiç görmedim altın birde hamile kalmadan önce kaynanam bana altın küpe veriyor du hamile olduğumu öğrendim
Fatmaakoglu K-- yani altını kız bebeğe yorarlar bende de öyle olmuştu doğruda çıktı nasip sizinki ama hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler
Aleynacamoglu K-- Aynısını bende gördüm sadece 7-8 deyil altının kime ayit olduğunuda biliyodum o kişiye koştura koştura götürüyorum vs ama bi kızım olcağını öğrendim normalde rüyada altın görmek erkeğe işaret fln diyorlar 😅
heleninannesi deryanehir bende rüyamda halamın altın bileziklerini çalmıştım ve tuvalete atmıştım 😂😂 daha sonra hamile olduğumu öğrendim acaba rüyanın bi alakası varmı
K-- heleninannesi evet genelde altın görmek hamileliğe isaretmis siz hamileyseniz çevreden birinin hamileliğinde isaretmis bakındım bugün biraz öyle yaziodu
Hilalsg Bende ilk i zmanlar hep rüyamda altın görürdüm kıza işarettr derlerdi ama Dr bu hafta erkek oldugunu söyledi