turkuaz_ Evet öyle gelirdi en son bakmıyordum bile test falan o kadr bakmadımkş betam 1150 ye gelmiş haberim yok tesadüfen eşimin doğum gğnünde öğrendik. Rabbim eşime böyle bi hediye vermeyi nasip etti
Sevgi56 Ravza11 Bunu kullandımı eşin bilmiyorum, bizde ileri hareketlilik yüzde 1’di eşim üç aya yakın içti ve ben üç ay dolmadan hamile kaldım. Kim bu sorunla ilgili yazsa tavsiye ediyorum valla, ben çok umutsuzdum ama mucize gibi geldi resmen.
Ravza11 Sevgi56 proxeed plus kullanıyoruz bizde bu dahami etkili acaba doktor önermişti bizede günde iki kez içiyor
SevgiKNGR Canım benim… allahtan sakın ümit kesme. Benim anne babam (eski zamanda tıpta böyle değil tabiki düşün.) 11 yıl çocuk sahibi olamamışlar babamdaymıs sorun. Sonra birden ard arda bizler olduk… Ümit kesme dua et ve olmadı yurt dışında tedavi yöntemi falan var mı araştırın iyice
esra_sak61 Melekg hiç birşeyi yoktu üç gün önce rahatsızlandı hastaneye götürdük birşeyi yok dediler üçuncu gün nöbet geçirdi acile kaldırdık kalbi durdu bı kaç nöbetten sonra beyincikte tümör varmis hızla büyümüş ameliyata aldılar üç gün dayanabildi malesef