Ravza11 2 senedir her ay umutlanıp tek çizgi görmekten o kadar sıkıldım ve yıprandım ki kızlar bugün bebek görmeye gittim eve geldim daha çok üzüldüm bomboş geldi ev hiç umudum kalmadı sizde de öyle oluyormu
Zehra_25x Ravza11 bununla ilgili doktora gorundunmu tup henuz daha erken onunde koca bi zaman var olur insallah
dolunayes Ravza11 Canim yatsi namazı sonrasi niyet et 7 yasin oku Salati tefriciye cek 4444 adet niyet et. Gunde 100 adet okudum . Rahim filmi cektirende cok olmus ben bilmiyprum onu
poyrazin_annesi28 Ravza11 Öncelikle bu stresi bırakmalısın 🌸 İnşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere 🌸 Hic kafanı rahat bırakmayı biseylerle uğraşmayı denedin mi canım ☺️
denizimsii12 Ravza11 hiç ummadığın bir zamanda veriyor rabbim gebelik için normal olması gereken bütün hormonlarım bozuktu gerçekten neler neler yapmadım ki yani artık olursa olur kafasındaydım öyle evdeki test boştan yere durmasın diye yaptım tam çöpe atacakken çift çizgiyi gördüm yani kafan dağılsın düşünme sal gitsin gerçekten o zaman olucak bence 🌸
Bride_6470 Ravza11 eşin için takviye ilaçlar var proxeed plus- maxigo- zeucit bu üçünden birini akıp kullansın eşin benim bu platformda gördüğüm kadarıyla kullanıp memnun kalan çok benimde eşimde ileri hareketlilik düşük o yüzde hamile kalamıyorum sanırsam bu dediklerimden birini akıp kullandırcam eşime
poyrazin_annesi28 Ravza11 haklısın canım. Eşindeymis sanırım problem onun için bı tedavi yöntemi uygulamadi mi doktor ?
Melekg 4 sene bekledim Bi yerden sonra olmıcakmış gibi geliyor şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum sabah akşam doğumum var rabbim isteyene nasip etsin en yakın zamanda sizede hiç beklemeden doktora gidin
esra_sak61 Bende hemen hemen bir seneden fazla bekledik sonra Rabbim nasip etti onuda üç yaşına iki ay vardı bianda vefat etti dört ay oldu vefatından öncede ikinci çocuk için uğraşıyordum bir buçuk yıl olmadı aimdi iki aylık hamileyim Rabbimden ümidini kesme hicbisekilde vakti zamanı gelince oluyo
Sevgi56 Ravza11 Bunu kullandımı eşin bilmiyorum, bizde ileri hareketlilik yüzde 1’di eşim üç aya yakın içti ve ben üç ay dolmadan hamile kaldım. Kim bu sorunla ilgili yazsa tavsiye ediyorum valla, ben çok umutsuzdum ama mucize gibi geldi resmen.
esra_sak61 Melekg hiç birşeyi yoktu üç gün önce rahatsızlandı hastaneye götürdük birşeyi yok dediler üçuncu gün nöbet geçirdi acile kaldırdık kalbi durdu bı kaç nöbetten sonra beyincikte tümör varmis hızla büyümüş ameliyata aldılar üç gün dayanabildi malesef