aydinaleyna61 Oznur_ece65 bir kızım var 2 yaşında gönlümden geçen öncelik sağlıklı olması ama bunu da kız istiyorum 3 tane abinin içinde tek büyümüş bir kız olarak. Hayırlısı ne ise herkes için o olur inşallah
Oznur_ece65 aydinaleyna61 benimde görümce yok erkek içinde kesin Erkek olur dedim 😂6 kız kardeşiz 1 abim var benimde iyiki bnm tarafa çekmiş 😂😂😂😂hayırlısı yine de nasipten öte yol yok 🤲🌼
Oznur_ece65 Mavinin_kadini Yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir daha yaşatmasın böyle bişey hayırlısı neyse o olsun inşallah canım 🤲
262223-- Oznur_ece65 biz Umut Efe koyacağız 🦁💙 sizede tavsiyem İsa 💙Muhammed 💙 ege 💙 Eymen 💙yiğit Asaf 💙
Oznur_ece65 262223-- aşkoo nasip Bi dahakine diyelim 😂😂tavsiyen için çok teşekkür ederim kızım olacakmış 🙈🥰
262223-- Oznur_ece65 bende kızim olsaydı İnci koyacaktım annemin adı ama şu isimlerde güzel 🌸Eliz 🌸 Eylül 🌸elif 🌸Miray🌸Aysima🌸güneş
yagmur089 Oznur_ece65 ne bu acele kiz hemn dogcakmis gibi daha biz 36 haftadayiz hic karar vermedik bence acele etme herseyi akisina birak mesela Alparslan cok gzl isim eger 3 cuye oglum olursa inşallah Alparslan koymayi dusunuyorum veya hamza da olabilir
Oznur_ece65 yagmur089 doğurana kadar bulamam dedim herhalde kolay kolay beğenmiyoruz kız çıktı bebeğim ismi hazırdı çok önceden 💜
yagmur089 Oznur_ece65 saglikla gelsinler de inşallah isim kolay bulunur dha bizde bulamadik bakalim dogunca karar veririz gliba
eref_123 Kızlar eşim sevgililikten beri söylerdi hep kızım olursa melek koycam adını die şimdide kızımızı bekliyoruz melek isminin yanına ikinci isim ne olabilir sizce