Oznur_ece65 aydinaleyna61 Benim daha 140 günüm var haha😂😂😂😂sen her ihtimale karşı hazırlıklı ol gönlünden geçen olsun inşallah 🤲🤍🤍
aydinaleyna61 Oznur_ece65 bir kızım var 2 yaşında gönlümden geçen öncelik sağlıklı olması ama bunu da kız istiyorum 3 tane abinin içinde tek büyümüş bir kız olarak. Hayırlısı ne ise herkes için o olur inşallah
Oznur_ece65 Mavinin_kadini bacım benim kız ismi hazır 😂😂sana bulalım.. Çok teşekkür ederim sizinde hayırlı evlat olsun bahtı açık olsun inşallah.. Gözünden akan her yaşı mutluluktan olsun inşallah 🤍🤲
Mavinin_kadini Oznur_ece65 benimde hazır çocuk ortada yokken belliydi adı 😂 o zaman beklemek düşüyor bize 🤲🏻
dygyvz Öncelikle hayırlı olsun önünüzde daha aylar var onun için sıkma kendini 🌸 izlediğim bir filmden etkilenmiştim çevremde ki kimse beğenmiyor ama benim nedense cok hoşuma gitmişti eğer bi oğlumuz olursa alaz han koymak istiyoruz sanada fikir olsun🙏🏻 şimdiden adıyla yaşasın vatanına milletine hayırlı bir evladınız olsun sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻🤍
Oznur_ece65 dygyvz başlığı düzelrsem mi ne 😂kızım olacakmış doktor kordonu pipisi sanmış 😂😂😂😂😂annesi sensin önemli olan senin düşüncen bende narya asel koyacam mesela kimse yanaşmıyor benim kararım kime ne boşver 🤷😂💜💜
Sulezeynep Oznur_ece65 bizim 36 .haftada doğuracam nerdeyse hala.karar veremedik furkan erdem omer arasındayız 🙂
Oznur_ece65 Sulezeynep Ayy bide kendime diyodum 😂😂üçü de güzel aslında Ömer daha sıcak geldi bana sizin kararınız tabii ki sağlıkla gelsin inşallah 💜🤲
Amineazra Sulezeynep üçü de çok beğendiğim isimlerdi ama Furkan daha çok hoşuma gidiyor ☘️ Allah hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin
Yaseminnnnnnnnnnn Oznur_ece65 🤣🤣 çok isterdim bir oğlum var ama rabbim tekrar oğlan nasip etti sağlıklı olsun da gerisi bos
Oznur_ece65 Yaseminnnnnnnnnnn 18+5 te erkek dedi bir hafta sonra gel dedi 19+5 te gittim kız dedi şimdi ise tam 20 haftalık
Ada_ada Oznur_ece65 sağlıkla, huzurla gelsin🙏 Türkçe isim istiyorduk özellikle, bir de Almanların da doğru telaffuz edebileceği bir isim olsun, bu nedenle Ege koyacağız nasipse😍 Çınar, Aslan ve Arda, Demir isimleri de çok hoşuma gidiyor.
Oznur_ece65 Mavinin_kadini 😂😂beklemek de zor ya 140 gün kaldı 😂😂aslında geçen diyodum 244 gün geçer mi şimdi ise 140 kalmış bunca sene geçmiş onlar mı geçmez geçiyormuş ya🤷🥰😂
Mavinin_kadini Oznur_ece65 yok valla zaman geçmiyo 104 gün var nasıl geçecek diye bekliyorum. Hamilelik gerçekten zormuş yahut benimki bana zor geliyor. Riskli gebelik tüp bebek süreci serklaj vs vs bu zamana kadar yatarak geçti. Bundan sonrasıda öyle olcak. Sağlıkla doğsun kucağıma alayım şuan başka bir şey istemiyorum inanki.
Oznur_ece65 Mavinin_kadini Yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir daha yaşatmasın böyle bişey hayırlısı neyse o olsun inşallah canım 🤲