Tubaut Oznur_ece65 Kıvanç Barış Kerem Kayra Anıl Ulaş Tuna ve Mete (oğullarımın adı 😇) Göktuğ (sanırım bu ara koyan çok ama) Utku (eşimin adı 😇) Cihangir
Oznur_ece65 Azra00 hiç sorma bana son ana kadar bulamayacakmışım gibi geliyor 😂😂😂😂bacım sen 24 oldun bulamadın ben kendimi düşünemiyorum 😂
_brcu88_ Oznur_ece65 benim Buğra ismi çok hoşuma gidiyo canım valla oğlum olsa Buğra koyacaktim kızım olacakmis ona da Zümra koyacağım
Oznur_ece65 Mzzz ahaha benim de eşim aynen öyle 😂😂🥴🥴onların bulduklarına göre bizimkiler daha iyi ama 😂😂bakalım sonuç ne olacak
_brcu88_ Mzzz benim eşim de öyleydi vallaha ya soylenisiyle dalga geçti ya ben onu söyleyemem dedi 😂🤣en sonunda yeter dedim ben bunu istiyorum konu kapandı dedim ya
Gulsen54 Oznur_ece65 benim oğlum olsaydı Barlas koyacaktım ama ikinci bir prensesim geliyor Allah’ın izniyle 😊
Oznur_ece65 Gulsen54 sağlıkla gelsin inşallah bizde prenses beklerken prens geliyor 🥰🥰sağlıkla gelsinler 💜🤲
_brcu88_ Oznur_ece65 aynen öyle benimki de her söylediğim isime o ne bu ne derdi buğraya sıcak bakmıştı mesela
Amineazra Oznur_ece65 selim, Halil, Enes , Ömer , Furkan , emir , Hasan isimlerini beğeniyorum (Ömer Nazif de çok hoş ) 🙂🌸