Bebiskosuu Oznur_ece65 canımmm dur daha 24 saat dolmamış 😂 inşallah içinize sinen güzel bi isim bulursunuz tercihiniz ne dini mi modern mi? Ben Ömer ve selim isimlerini çooook beğeniyorum
aydinaleyna61 Oznur_ece65 öncelikle hayırlı olsun düşünmeniz için bolca vaktiniz var öncelikle rahat olun 🧡 isim olarak da benim bir oğlum olsa idi kerem koyacaktık onu önerebilirim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺
Oznur_ece65 Bebiskosuu 😂😂😂Ayy kız valla göstermedi iki sefer işte kız dediler falan ismi de hazırdı yani 😂Erkek olunca kaldı öyle.. Ömer de güzel de gel de kocayı ikna et işte 😂😂
Oznur_ece65 Bebiskosuu @Tugce1506 @aydinaleyna61 @Mzzz @minikavakado @kubraselcuk @Ozgeozdemirr @Azra00 @Mavinin_kadini @Bebiskosuu @Tubaut @_brcu88_ @Gulsen54 @sonnenschein @Yaseminnnnnnnnnnn @Amineazra @262223-- Kızlarrr benim bebeğim kız imiş 😂😂😍ayy vallahi şaştım kaldım doktor kordonu pipisi sanmış 😂😂geliyor prenses hanım 😂😂🥲🥲
Oznur_ece65 aydinaleyna61 belki de fazla kapıldım bilmiyorum dediğin gibi uzun süre var önümde ♥️akrabada var ve hiç sevilmez 😂akrabada olan isim düşünmüyorum büyük de konuşmiyim
Oznur_ece65 minikavakado süphanAllah ♥️♥️😂😂Bizde sana mı yardımcı olalım 😁😍kızım olsaydı adı narya asel olacaktı nasip erkek oldu 🤲💜
Mzzz Oznur_ece65 isim karar vermek zor ya ben bir şey begensem eşim o ne be öyle diye dalga geçiyor 😂😂
Azra00 Oznur_ece65 daha bugün öğrenmişsiniz cinsiyet önünüzde uzun yol var bende 24 haftalık oldum hâlâ isim bulamadık 🤣🤣
Oznur_ece65 Azra00 hiç sorma bana son ana kadar bulamayacakmışım gibi geliyor 😂😂😂😂bacım sen 24 oldun bulamadın ben kendimi düşünemiyorum 😂
Oznur_ece65 Mzzz ahaha benim de eşim aynen öyle 😂😂🥴🥴onların bulduklarına göre bizimkiler daha iyi ama 😂😂bakalım sonuç ne olacak
_brcu88_ Mzzz benim eşim de öyleydi vallaha ya soylenisiyle dalga geçti ya ben onu söyleyemem dedi 😂🤣en sonunda yeter dedim ben bunu istiyorum konu kapandı dedim ya