• Gebelik
  • Kizlarrrrrrr bitkin hissediyorum kendimi normal mi

N0163 olabilşyor gebelikte o kadar çok garip şeyler başa gelebiliyor ki ölmediğimiz sürece herşey yolunda 😂 düzenli kontrole gidip kan veriyorsanız ve bi sorun yoksa normaldir

Betulakarr, başlığı Kizlarrrrrrr bitkin hissediyorum kendimi normal mi olarak değiştirdi.

N0163 ben de çok halsiz oldum o haftalarda, demir ilacına daha başlamamıştım. Kan testi istedi doktor ve demir takviyesine başladım öyle düzeldi sonra 33. Haftalarda yine başladı şimdi 37. Haftadayım daha iyiyim

Sedaakuzey sabah akşam kullandigim ilaclarim var sabah kan ilacı akşamda vitamin alıyorum ama sağlık ocağı çağırir kan testi almaya orda çıkar büyük ihtimalle eksik bişe varsa

N0163 ayy sen bensin 25+5 olduk bizde sanki yeni hamileyim öyle bir uyku hali öyle bir halsizlik bide bel ağrısı eklendi 🥺

N0163 ben de 25-28 haftalarda bi mal gibiydim, yemek bile yapasım gelmiyordu ki biz ev yemegi hastasiyiz yani disardan çok nadir yemek yeriz, yatagimi bile zor topluyodum, evden çalışıyorum anca 9 da zor yataktan çıkıyordum ama sonra gecti bu durum. Hele 30. Haftadan itibaren bana bir can geldi😬😬 Yemekler, temizlikler, evden eşya ayiklayip oraya buraya vermeler, gezmeler😂😂 Yalvar yakar misafir bile aldim arkadaslari, hamileyim diye yük olmak istemiyorlar falan

N0163 bazen yalnız kalıp ölmek istiyorum bazen de dışarda çılgınca eğlenmek… Hamilelik psikolojisi deniyor buna. Hormonların baş gösterişi.

N0163 ay o haftalar ben de öyleydim yemek bile yapamıyordum

Ben 17 haftaligim ama hiç bisey yapmak istemiyorum uyuyunca uyanmak bilmiyorum yürümek bile istemiyorum çok halsizim bir gün agrimasa diğer gün aşırı baş ağrısı çekiyorum 😵‍💫😵‍💫