12340987 geçmiyor canım ne ilaçlar ne antibiyotikler ne iğneler kullandım ama o mantar geçmedi..bende Yine mantar oldum çok fena artık ilaç kullanmayı kestim

İlaçlar ve doğal ilaçlar olarak nemde çok şey yaptım ama sonuç aynı doktorum geçmezse söyle önelem alalım dedi ama bilmiyorum 😥

Betulakarr ya aynı sey bende de var kaşıntı olmaya başladı sirkeli suyu duydum da hamilelikte oluyo mu ki 🥺 bi zararı yoktur sanırım suyla seyreltince dimi

Gercekten sıkıntı ya. Antibiyotik bitirdim 1 hafta önce. simdi de kaşıntı başladı

12340987 38.haftadayım 3.kez oluyorum güclü ilac verilemedigi icin bitmiyo dogumu beklemekten baska caremiz yok malesef 🥲 fitil ve kremle bi nevi de yine tekrarlıyo

@“Dilaraanl”# nioli uçucu yağını bi süre kullandım kaşıntıyı baya azaltıyor akıntı bi süre sonra gine devam ediyor ama

12340987 bende yeni antibiyotik bitirdim valla. Beyaz akıntı var bir de 2 gündür fln kaşıntı olmaya başladı. Napıxam bilmiyorum bi zararı oluyor mu bebege. İlk gebeligim fazla bilgim yok. Sirkeli suyu seyreltip yıkayın diyorlar hep bunun zararı olur mu

12340987 ben de yaşadım ve uzun bir süre enfeksiyon dediler ve yolladılar ama ben agrısına duramıyordum bildiğiniz vajina İcim agrıyordu acıyordu doktor batikonla temizledi ama bana sen yapma ılık suya sirke dök 10-20 dk icinde bekle dedi 2 günde bir yaptım ve şükür gecti ama akıntım oluyor tabi kokusuz sarı bir akıntı ama

Dilaraanl devamlı antibiyotik kullanmak da mantara neden oluyor artık asla kullanmıyorum doktorum da yazmıyor zaten 9 aylık hamileyim size de cok fazla kullanmanızı tavsiye etmem

Dilaraanl valla brn grip oldugumda da içiyorum cabin bir iki gune hemen topluyor beni bu zamana kadar hic antibiyotik vs icmesim sadece sirkeli suyla geçirdim. Suyla seyreltildigi icin bir sey olmaz su orani daha fazla oldugu için

reisMom valla canım idrar kültürü testi yaptı dedi ki vajinal akıntı karışmış o yüzden sonuc net değil bidaha yapalım dedi yaptı enfeksiyon görmüş antibiyotik verdi augmentin 1000lik. İçtim daha yeni bitti sayılır yani 1 hafta anca olmustur. 2-3 gündür de kasıntı basladı. Haklısın kullanmamak lazım benim bu 2. Kutu antibiyotikti ilkinde de boğazım enfeksiyonluydu o yüzden kullanmıstım. Bebege zararı oluyor mu bu mantarın peki?

Betulakarr ne varsa dogal seylerde var zaten ya antibiyotiği en son icim almaya almaya ictim. Birazdan yapıyım su sirkeli suyu ben o zaman. İnsallah faydası olur 🥺🫶

Dilaraanl bebeğe zararı yokmuş ama enfeksiyon erken doguma neden olabiliyor ama normal dogum sırasında bebeğe gecer mi bilmiyorum bir kere doktora da sormak lazım

12340987 bende doğal olanlardan fitiller antibiyotikler ve antibiyotik iğneler kullandım ama gebelikte çok sık oluyor galiba o yüzden. Geçiyor yeniden oluyor kimisinde

reisMom uf Allah korusun🥺 sezeryan olcak benimki inşallah da erken dogum korkutuyor