Betulakarr inşallah canım benimm çok teşekkür ederim cevabın için. ❤️❤️❤️
Gebelikte mantar
Dilaraanl olmaz birşey korkma benim yıllardır tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum vardı fakat hamile kalınca mantar da cıktı neyin neyiyse ve şuan 35+5 günlük gebeyim şükür bebek de de bende de akıntı dışında sorun yok sürekli su yapana kadar agrım coktu tabi ki ama sirkeli su yapa yapa gecirdim mantarı ilk zamanları 2 günde bir yaptım şimdi gene tekrarlanmasın diye cok cok nadir yapıyorum tavsiye ederim
Dilaraanl yani kişinin bünyesine bağlı aslında o. Çünkü bazı antibiyotiklerde vücütta mantar yapabiliyormuş. O yüzden senin vücuduna hangisi olur doktor bilir. Ben çok antibiyotik kullandım ama anlık geçiyordu bi kaç gün sonra yeniden oluyordu. Kullanmadığım fitilde kalmadı. Bol su içip sirkeli su yapıyorum temizliyorum o kadar. Doktorun en uygun ilacı verecektir senin için
reisMom tamam kuzucum ben de yapayım nasıl yapıcam suyla seyrelttikten sonra yıkıcak mıyım yoksa bezle silcek miyim
ceylan_cakirr01 valla test yapıyo antibiyotik veriyo bide bol su ic diyo sadece. Bende şaştım kaldım artk
Dilaraanl ben Yogurt kovasına ılıktan biraz daha sıcak su döküyordum ketılda üzüm sirkesi koyuyordum Bol bol elma sirkesi pek fayda etmedi gibi hissettim sonra duşta genital bölgeyi beklettim kovanın icinde tabi koca göbekle diz üstü uzun süre durmak imkansız ama 10 dk duruyordum aşagı yukarı sonra su ile duruluyor cıkıyordum gece yatarken de bol pijama ya da elbise pijama giy İcine camaşır giyme biraz nefes alsın o bölge bunu diyen de doktorum
reisMom tamam canım yapcam bende bu gece çok çok teşekkür ederim♥️
Dilaraanl bazılarında böyle doğuma kadar oluyor ara ara bizde öyle galiba. Sağlıkla gelsinlerde bebeklerimiz inşallah bunlarda gecer
reisMom tamam canım ❤️
ceylan_cakirr01 inşallah canım benim ❤️