Prensessannessi tabiki balımmm🥰
Ben gitmeden post açmıştım burda, bir arkadaş bilgi vermişti bana da 🥰
İlk gittik bir bayan aldı içeriye bir takım kagıtlar imzalattı. Gitmeden şeker cikolata falan ye ki bebek hareketli olsun uyanık olsun. Bu zamana kadar ki ultrason görüntülerini test sonuclarını falan istiyorlar götürmeyi unutma 🥰
Turgay bey seni odaya aldıgında ve bebegi incelemeye basladıgında hic soru sorma😌 bunu hic sevmiyormus kendisi. Cogu kisi bu yüzden gitmiyormus ona. İşte soru sorunca tersliyor falan dediler. Ama adam o kadar ince ince bakıyorki senin sorunu duymuyor ya da kafası karısıyor. Adam profesör yani öylesine inceleyecek değil. Ben inceleme esnasında hicbir soru sormadım eşim de sormadı. Sadece bebegimi izledim.
Zaten kendisi konusuyor bebek şöyle işte şurası iyi eveeet güzeel falan diyor. Ben hep tepkisiz kaldım.
Bebeğin kalbini incelerken baya uzun sürüyor ve konusmayabiliyor doktor. O esnada telaşlanma tamam mı. Çok ayrıntılı ve dikkatli baktıgı icin hic bisey demeden sadece odaklanıyor. Korkma. Baktıktan ve emin olduktan sonra konusuyor. Sen en başta koltuga uzanırken ordaki görevli bayan sana korkmaman gerektigini söylüyor zaten. 🥰
45 dk kadar inceliyor bakıyor. Benim bebeğim yüzünü göstermemişti baya uğraşmıştı Turgay bey. Esprili bir sekilde konusuyor güldürüyor seni, öyle sert bir adam değil. 🥰
Daha sonra inceleme bittikten sonra karnındaki jeli temizleyip Turgay Bey’in odasına geciyorsunuz. Orada sizi sonuclarla alakalı bilgilendiriyor. Tüm sorularını orada sorabilirsin. Ama inceleme esnasında hic sormamanı tavsiye ederim. Hatta bize söylemişti hiç soru sormadıgımız icin teşekkür etmişti adam. Öyleleri geliyor ki işte kime benziyor yüzüne bakalım diyip duruyorlar demişti. Ki adam haklı zaten. Öyle ölcümler yapıyor ki. Bizim için de önemli olan sağlığıydı zaten. Yüzünü en son gördük 🥰
Bu kadar balım. İnşallah çok güzel geçer. Sağlıklı haberler almanı dilerim. Başka soracagın seyler olursa burdayım. 🥰❤️