Yazmelegi_ meltemmmxx yarın tekrar verin artisi görürsünüz inşallah ama yarın hafta sonu bugün verseydiniz keşke
mombarbie_ meltemmmxx bu durumlarda gecikmenin 7 günü bulduktan sonra gitmeyi oneriyorlar hüsrana uğramamak için Rabbım iyi haberler almayı nasip etsin canım
Aysel_krdg meltemmmxx korkunun ecele faydası yok canım bende iki ay üst üste geçirdim çok iyi anlıyorum şu an seni bu ayda eğer olursa yine kimyasal olursa düşüncesi şimdiden içimde ama olacağı varsa oluyor yani ne yapmakta en azından tedbirini alırsın
dolunayes meltemmmxx boyle dusunme artis takibi yap cunku varsa yerleşme kanamasi vs oldugunda artisi baz aliyolar
meltemmmxx mombarbie_ dayanamadim bugun kan verdim. 26 nisanda Sabah 33.5 cikmisti…. bugun yani 29 nisanda Sabah verdim 240.2 çıkmış nasil artiş iyimi nolursunuz bişey diyin
mombarbie_ meltemmmxx birdahaki kontrolünde 2 katına çıkmış olması lazim 1500 olunca keseyide gorebiilirsin
_Feslegennn__34 meltemmmxx testı yaptığınızda hemen cikmişmiydi ikinci silik cizgı yoksa bi zaman sonra mı öyle çıktı