meltemmmxx BUGUN ADET GÜNÜM FAKAT BETA VERDİM 33.5 ÇİKTİ AMA GECEN AY KİMYASAL GEBELİK YAŞADİM SEVİNEMİYORUM ŞOKTAYİM İNANMİYORUM ????? VE ŞİMDİ ECZANEDEN 10 TL TEST ALDİM SİLİK ÇİZGİ VAR BAYA SİLİK YANİ İKİNCİSİ…….. SİZCE DURUM NEDİR
Yazmelegi_ meltemmmxx bildirime baktığımız yerde resim yükle var ordan yükleyip çıkan URL yi kopyalayıp buraya yapıştır yapabilirsin
Yazmelegi_ meltemmmxx gebelik var bence bende 20 kusurle öğrendim sonra test yaptım böyle silik çıkmıştı 🌸
_Feslegennn__34 meltemmmxx testı yaptığınızda hemen cikmişmiydi ikinci silik cizgı yoksa bi zaman sonra mı öyle çıktı
meltemmmxx Yazmelegi_ peki ya senin 20 ciktiginda…. adetin gecikmismiydi ne kadqr gecikti veya adete ne kadar vardi
meltemmmxx Yazmelegi_ 26 sında verdim…. 33.5 cikmisti yani adetime iki gun kala….. bugunde adet gunum
Yazmelegi_ _Feslegennn__34 üzülme rabbim öyle bir zamanda nasip ediyor ki gerçekten dua et sadece hayırlısını dile 🌸🤲🏻
Yazmelegi_ meltemmmxx yarın tekrar verin artisi görürsünüz inşallah ama yarın hafta sonu bugün verseydiniz keşke