Haticelisa Mahirin-annesi1 oo ozaman kesin yaparsiniz. Hangi sehirdesinjz? Kayseride sehir hqstanesinde ssvd yapan dr var
MerveSoner45 İlk doğumu yapalı 12 sene oldu devlet hastanesi biz yaptıramayız diyor özelde var yaptıranlar onada güç yetmez sezeryana talim
Goncadgy Mahirin-annesi1 instagram bir sezeryenhepsezeryendegildir sayfasına bakabilirsiniz il il yapan doktorları yaziyorlar
zeynozey cennetinsusu ay sizin 1 yıl arayla oldu muu? Geçen sene haziranda sezeryan oldum, bu sene temmuz sonu 2. Doğumum oluyor, doktor cerene gidiyorum sezeryan olur dedi bana arası çok erken dedi🥲 siz kime muayene oldunuz?
kubraytekinayan cennetinsusu hangi doktor yaptı canım zeynep kamilde bende 26 eylüle randevu aldım resul karakuşa
Tuba_44 Mahirin-annesi1 valla ben bi çok doktora sordum öyle demişti hatta benim şuan 2. Gebelik 4 yaşında ilk çocuğum doktor yine 5 dedi yapan varsa bilmiyorum
Haticelisa Mahirin-annesi1 anladim bence arayip sorun ordaki hastaneleri yoksa cevre illeri sorun. Ozellerde cok var destekleyen sma devlette cok az ama 3 yil gecmis aradan yaparsiniz insallah pes etmeyin
cennetinsusu Mahirin-annesi1 Yani detayını bilmiyorum açıkcası eşimle evlenmemiştik o zaman. 7 sene felan olmuş ssvd yapalı. Ama 3. Bebeğini mecburi sezaryen oldu.
Haticelisa zeynozey benimde arada 15 ay olucak bir dr olmaz dedi ama bitanesi yapabiliriz dedi insallah olur 🥲
cennetinsusu zeynozey Canım ben yapmadım. Görümcem 7 sene önce yaptı. Gittiğiniz doktor yeni doktor. Eskilerden doktora gitmenizi tavsiye ederim 💜 Çünkü görümcem yaptı. Sizde yapabilirsiniz 🥰
Haticelisa zeynozey yok yok degil ben kayseride yasiyorumda arastirma halindeyim normal cok istiyorum🥲
TeacherrMom Haticelisa merhaba ben de kayserideyim ssvd deneyeceğim 39+4 olduk. Dünyamda Aynur hoca var ona gidiyorm destekliyor ve yaptırıyorda ama fiyatlar uçuk tabi
Nhlhmz11 Mahirin-annesi1 aradan beş yıl geçmesi lazım en az, teyzem ilk doğumu sezeryan , ikinci doğumu beş yıl sonra ikizlere normal doğum yapti