Aras09bugra Mahirin-annesi1 normal yapıp sezeryan olan var ama sezeryandan sonra normal doğum yapan yok galiba
Bet1 Mahirin-annesi1 bende yapmak istemiştim ama hem doktor bulamadım devlette hem özelde de çok kabul eden doktor yok edenlerde çok uç fiyatlar istiyor. Çok riskli diye her gittiğim doktor da ayrı korkuttu o yüzden sezeryan olucam tekrardan
Goncadgy Mahirin-annesi1 instagram bir sezeryenhepsezeryendegildir sayfasına bakabilirsiniz il il yapan doktorları yaziyorlar
yesimkarayigit Evet olabilecek bir durum ama maddi olarak insanı yıpratan Bi süreç… Ve doktor konusunda çok çok dikkat edilmeli…
yesimkarayigit Mahirin-annesi1 evet maalesef bana 20 bin lira dendi. Bi arkadaşıma bir sezeryam 1 normal doğum parası demişler yaklaşık 35 bin lira . Devlet hastaneleri kesinlikle yapmıyor zaten.
zeynozey Mahirin-annesi1 bu yaz 2. Sezeryanı olacağım ve sonra 2 yıl ara verip ssvd denemek istiyorum ☺️ istanbul zeynep kamil ssvd yi destekliyor. Zeynep kamilin sitesinde ssvd hakkında bilgiler yazıyor bakabilirsiniz:)
Haticelisa Mahirin-annesi1 oo ozaman kesin yaparsiniz. Hangi sehirdesinjz? Kayseride sehir hqstanesinde ssvd yapan dr var