Cey_Cey_ Lelizcim 😅 afiyet olsun 😋 ilk gebeliklerde normalmiş daha çok küçük annesi inşallah biranönce sende hissedersin🥰
Aysenurercys Lelizcim benim de ilk gebelik 20. Haftadan sonra hissettim 21 22 gibi ilk gebelikte gec hissediliyomus sanirim
Dnzglsm_123 Lelizcim 16. Haftada ilk hissettim. Gıdıklanıyor gibiydi içim. 19′da ilk tekmesini hissettim. 20 haftalık oldum gün içinde hissediyorum yine 💕💕🌸 benim de oğlum olacak nasipse
Bet1 Lelizcim ilk hamilelikte 14. Haftada ikinci hamilelikte tam anlamıyla 19 da hissettim ikiside erkek
Pnrpnr_ Lelizcim 19. Haftada hissettim kızımın ilk hareketlerinii hatta eşime de bak şurada bir sertlik hissediyorum dedim dokundu ve tekme attı eşim öyle mutlu oldu ki anlatamam yaa o şaşkınlığı sevinci 😂💖😍
yanlisanlamaama Lelizcim 19.haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım 20.den sonra baya baya hissediyordum 30dan sonra içimden çıkacak kadar hissediyorum 😂
merve-momm Lelizcim ben de öyleydimm ya başta gaz yüzünden sandım o kadar hareketli ki içimde hep pıt pıt 17.haftadan beri