aysuyenihayat Sevilayms yeter canım bende öyle yaptım birde toz sabunla yıkadım deterjan kullanmak istemediğim için
_nigarr24_ Sevilayms Pamuk 60° programında yıkıyorum çok kirliyse. Az kirli olduğunda 40 derece. Kıyafetin kalitesine eminsen asla renk geçirmez. Renk geçiren kıyafetler zaten boyalı. Bebekler için zararlı ayrıca. Gerçek kumaş renk geçirmez asla. Bizim kızın bütün renkli beyaz herşeyini birlikte yıkıyorum ve asla rengi geçmedi birbirine
Lilyumfokimum Ben hepsini 30 derecede 1 saatlik programda yıkadım ama sıkma derecesini azalttım hiçbirine de hiçbişi olmadı tek tek de ütüledik. Ama ütü işi ilerleyen zamanlarda nasıl olacak bilmiyorum gerçekten günde kaç kez üst değiştirip çamaşır yıkanacak. Acaba ütülemeyen varmı?
aylasennn Lilyumfokimum arkadaşımın biri 3 yaşına gelen kızına hala ütülüyor, bir başka arkadaşım ise 6-7 aylık bebeğinin kiyafetlerini şu anda hiç ütülemiyor. Ben ilk yikandiklari için hepsini ütülüyorum şu anda ama doğum sonrlarinda içine giydirdigim zibinlari utulemeyi düşünüyorum sadece.
aylasennn WiseMom tabi siz bilirsiniz yine ama onlar kesim ve dikim aşamalarinda yerlerde sürünüyorlar hep. Bulaşan bir kir olmasa bile toz, mikrop dolular. Bebek de üstünü elleyecek ağzına elini götürecek. Öyle olmasa bile nefes alıp verirken bile etkiler bence
Ahsenveannesi Sevilayms bebek deterjanı ile normal 30 /40 derecede 1.5 saatte yıkadım ben bebek programım var ama 2.5 saat sürüyor kullanmıyorum o uüzden
Gulnara25 Sevilayms ilk 2 çocuğumde elimde bebek sabunuyla yıkayıp ütüleyip katlamıştım,bunda her halde hepsini toptan düşük dereceyle yıkayacağım,zaten lekesi filan yok ki,maksat tozu gitsin)
Ebru_20 WiseMom bence kıyafetlerin hepsi yıkanmalı ilk alindihinda çünkü dikildikten sonra hep yere atıyorlar üzerine basıyorlar falan utü çok iyi ama çocuk doduktan sonra buna pek bir fırsatımız olmayacak
1minigin_annesii 61lazkizi61 cidden ise yarıyor mu o mendiller almak istedim ama güvenmedim nedense siyahlar ve beyazları yıkamak için siz nasıl kullandınız acaba 😊
61lazkizi61 1minigin_annesii siyahlarda ve lacivertlerde etikette boya verir yazmış varsa karıştırıyorum canım renk.koruyucu.mendilde onlarda etkili olmuyor hafifte olsa verebiliyor
61lazkizi61 1minigin_annesii diğer türlü ben çok faydasını gördüm kendi açık renk ve beyanlarını da bazen az iseler mendille atıyorum yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum sadece bir siyah pantolonla sorun yaşamıştık o da etikette yazıyormuş ben dikkat etmemisim🤣🫣
Zehra_25x Sevilayms canim elinde bile yikasan olur amac fabrika uretim esnasinda bulasan tozun kirin cikmasi onemli olan utulenmesidir şok buhar vererek utuleyin mikrop vs varsa kirar zaten. Rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin hepimize insallah☺ bissuru aminnnmnn
Edaozdmr7 Bende öyle yaptım 30 dk da 30 derece de yıkadım zaten temizdi toz vs gitsin diye oda. Beyazlar la renkliler i ayrı yikadim
anneolmakzoramagulusuyeter_ Sevilayms bende iki renge ayırdım az önce çamaşır astık yarında yavrumunkileri yikicaz😍
anneolmakzoramagulusuyeter_ WiseMom bence yanlış yapmışsınız büyüklerimiz her zaman doğruyu söylemiyor malesef bence duş kıyafetlerini de yıkayın. Ben şahsen anne Bebek çantasına kadar yikayacagim