Defne00Duru Bende 25+6 olucam haftaya kontrolüm kilosunu çok merak ediyorum en son 21+5 di gittiğim de 494 gr dı bakalım kaç kilo oldu 🤩
Sedahoca 28+1 haftalık kızım 👧🏼 Tahmini Doğum 5 Şubat 35 cm boy 1.300 gr kilo 👧🏼👨👩👧☀️ 10 kilo aldım
Gulperyurtdas 27+5 di oğlum 1273 gr 37 cm civarı demişti tahmini doğum 7 Şubat Rabbim nasip ederse 🙏❤️💙🙏
aslisennn Gnsll gercekten mi tahmini doğum tarihi 15 şubat flan gösteriyor şuanda ama doktorum tarihten önce doğar diyor, allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize 🙏
Enesim blacklove hap kullanmayı bırakınca etkilemedimi sizi , ben 2 gün içmedim halsiz yorgun hissetmeye başladım kendimi
blacklove Enesim besinlerden alıyorum takviyeyi tabi ben rahatsız olduğum için içemiyorum yani içmek şart aksi bir durum olmadığı sürece
Zeynebinannesii Saol 25+3 kızım geliyor benim de tahmini Doğum 27 şubat gözüküyor Ama kız çoçukları erken gelirmiş haftaya kontrol var kilo ve boyunu öğrenecem ayrıca şeker yüklemesi yapılacak siz yaptırdınız mı kızlar
GmzCml Enesim bizde 27 haftalık olduk bugün 26 hastalıkken 1.100 gramdı şuan kaç oldu merak ediyorum 💁🏻♀️🤰🏻
Yokk Zeynebinannesii canım ilk oğlm da yaptırdım cok sukur seker cıkmadı bidha yptrmam bi şişe sekerli suu içiysn ac karnına onu kusmadan yarım saat dayanabildim sonra midem felaket oldu kusunca hemn kan aldlr bndn vucttan cıkmadn zor ynde 🙏🙏