Pemberuya Nasıl gidiyor annişler? Bebeğinizin her şeyini tamamladınız mı☺️ Bizim dün beşik ve bebek arabası da geldi ufak tefek alacaklarım dışında şükür her şey tam gibi. Bi bebiş eksik o da yaza inşallah 😄😄
H_a03 Pemberuya Temmuz sonu ağustos başı gbi olucak nasipse ikinci bebiş olunca büyük eşyalar hazır kıyafetlerini de hep saklamıştım onları yıkayıp ütüleyip yerleştircem ☺️
Minis122 Pemberuya temmuz soninda dogum olcak allahim.nasip ederse yenidogan kiyafetleri hazir sornasinda goyileceklerinali acak biraz. Benim. Ve kisisel bakim urunlerimiz kaldi besigimiz herseyim.hazir
Prensesannesi14 Bende herseh tam temmuz başında geleceğini söyledi doktor kızımı bekliyorumm LİNDA’MMM♥️
izlmisik-16 Valla benim kız temmuz sonu ağustos başı gibi gelecek inşallah 🙄 bende her şeyini aldım sayılır ama sanki hiçbir şey almamışım gibi hala alıyorum gözüm doymuyor anacım 😂😂
Pemberuya izlmisik-16 ayy sorma kuzum ya insan istiyor ki her şeyi dört dörtlük olsun valla 😂 hele bide evlat olunca😊
zeynozey Pemberuya izlmisik-16 ISILTAN Kızlar beşik ne aldınız? Temmuzda geliyor bizim kızda:) Yatacak yeri yok daha 😂😂 Beşik mi park yatak mı? Hangisini seçtiniz?
Kardelenkardi Yaa kızlar kıyafet olarak neler aldınız mesela benim kızım da temmuz sonu gibi doğacak inşallah ama herkes sakın kısa kol alma üşür falan diyo e artık yazlıklarda çıkmaya başladı uzun kol uzun bacak tulum falan bulmak zorlaştı
Pemberuya Kardelenkardi ben zıbın aldım 2-3 tane biri uzun diğerleri kısa kollu ama yaşadığım yerde Sivas olduğu için yaz asla gelmez görümcelerim kışın Doğum yaptılar bebekler hemen büyüdükleri için çoğu kıyafetleri giydirememişler onlarda bana yolluyor o yüzden pek almadım ama büyükler hep diyor ki bebeğin bünyesi hassas olduğu için uzun kol tercih et
nergismom Pemberuya sadece bez ıslak mendil pişik kremi kaldı :)) onun dışında herşeyi tamam 😊😊 odasının birkaç eksiği halı perde vs
Pemberuya nergismom maaşallah kuzum sağlıkla doğsun🥰 pişik kremi Sudocrem çok öneriliyor bende onu tercih ettim 2025 e kadar tarihi geçerli bu arada😊🐣
Nurkcy Pemberuya ben de 27. haftadayım daha yeni kıyafetlerden başladım ama kafam karışıyor neyden ne kadar almam gerekiyor kestiremiyorum 🤔 Siz nasıl yaptınız ?
Pemberuya Nurkcy valla kuzum ben sivasta yaşıyorum burası kışında soğuk yani🤔 kısa ve uzun kol tercih ettim bide büyükler bebekler üşür hassas olur bünyeleri diyorlar. Fazla kıyafet almadım gerçi 3-4 parça. Kışın görümcelerim Doğum yaptı onlar çoğunu kullanamamışlar bana verecekler