Havvagks Rmysaa61 çift rahim ameliyatı olduktan sonra hamile kaldım ama rahmim yinede normalden küçük olduğu için 13.haftada rahim ağzına dikiş atıldı rahim ağzı kısalığı da var galiba tedbir amaçlı atıldı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
tavuklupilav Nazzz35 keşke aynı hafta olanlarımızı böyle ayrı biyere ekleyebilsek ya sürekli konuşmak için:))
reisMom Sila66 uygulamada 29 mayıs ama doktor birşey demedi ama ben erken doguracak gibi hissediyorum kendimi 🧸
Mochi Simbar yaa hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍 benimde Hesaplamada öyle yazıyor henüz dr la konuşmadık doğum vaktini 🥰
Busranur67 Merhaba kızlar detaylı ultrason İÇİN İstanbul Anadolu yakası tavsiye verebilecek olan var mı ücret de yazarsanız sevinirim
FilizAlev Busranur67 merhaba ben Pendik Medikalparkta takibimi yapıyorum ve renkli ultrasonuda orda çekildim. Ve perinatoloji hocasından çok çok memnun kaldım. Çok tatlı bir bayandı hem ölçümleri yaptı hemde çok güzel açıklamalı anlattı bana ☺️ fiyatı 1500 tl
aystsnnn Sila66 aynen ya, uygulamada bakıyordum kimsecikler 24 Mayıs değildi 😀❤️peki sizin erkek mi kız mı bebeğiniz 🤰
LionsMom Sultan_emmen Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sancı derken kasik sancısı mi alt karın mi