Mochi Simbar yaa hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍 benimde Hesaplamada öyle yazıyor henüz dr la konuşmadık doğum vaktini 🥰
Mucizem4242 Fatma-asrbeser Allahım sağ Salim kucağına aldırsın canim zaman geçmiyor gibi geliyor insana ama her haftası ayrı bir heyecan 😍
FilizAlev Sisteme göre 30 Temmuz ☺️ Ama ilk oğluşum 37 haftalık doğru. Bu oğluşum bakalım ne zaman gelmek isteyecek 🤭
Busradenizli GizemKadirr bende çok geç değil mi dedim 🤣 bende Haziran başı istiyorum ama sezeryan sonuçta senin en son adet trihin ne zamandi 🙏
GizemKadirr Busradenizli benim 17 eylül sat. 6 haziranda olursa eger kabul ederse dr um 37+3 olmus oluyor.
AylnCllz Sila66 seninki kızdı yanlış hatırlamıyorsam benimki erkek erkek daha geç olur derler ama bilmem bakalım ne zaman gelecek 🤷🏻♀️🤣
Sedavedoga Cemef evet yaa tam bayrama denk geliyor tam doğarsa sağlıkla gelsinler de sezeryan falan derse erken olur tabi daha belli depil benim
Lugnos01 ilaydacemiko sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🌸 benim normal ilerliyor ama 12sinde çatı Muaynem var o da önemli