tugcedoganay1 @tavuklupilav valla annem bana der çok sakin bir bebektin hiç yormadın beni akıllı usluydun diye 😂 inşallah öyle olur seninkide terazi burçları genelde sakin olur
tugcedoganay1 @Sila66 eli kulağında 🥰 sizinki daha az inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim ilk çocuğumuz ilk neşemiz
Kuzununannisi fizikcianne ya hemen hemen aynıyız ☺️ nasıl gidiyor hamilelik bende çok korku var ne yapsam endişe içindeyim
Gizzgzz Papatyaamm90 2prensesannesiiii Ben de sezaryen de 17 mayıs ı istiyorum pazartesi tam tarih belli olacak çok heyecanlıyım
ipekayliz Programa göre 20 mayıs ama doktor um mayıs in başı gibi doğum bekliyorum dedi inşallah ikinci haftası gelir die dua ediyorum bende
minikprens_71 ilaydacemiko bebeğimin değil ama benim doğduğum gün 😂 boğa burcu olcak bence çok şanslısınız keşke benim bebişte boğa burcu olsaydııı😂🥰
aleeyllz12 ikiprensannesi__ 1-1.5 hafta sonrada biz oluruz herhalde 🤭🤭🤭 22 eylülde 40.haftamız tamamlanıyor gelişine göre oğluşumun
sevcanbyhtn aleeyllz12 benimde aynı sezeryan olacağı için 1 hafta erken olur dedi daha gününü netlestirmedik😊