aleeyllz12 ikiprensannesi__ 1-1.5 hafta sonrada biz oluruz herhalde 🤭🤭🤭 22 eylülde 40.haftamız tamamlanıyor gelişine göre oğluşumun
Simgesahin25 Tanembebek5 bizimde 27-29 Mayıs ama sanırım erken olucak çok bekleyecege benzemiyor bizim kız ağrılarım yoklamaya başladı
tavuklupilav eylulmihrasmom 2 hafta önce gittim elleriyle kapatmıştı ama doktorum illa neye benziyor diye soracak olursan kıza benziyor dedi 😇 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah bakalım. Sizin belli mi?
Motherhappy eylulmihrasmom benimde 21 ekim gibi görünüyor cinsiyetimiz henüz belli değil arkası dönük 😂😂
Teachermamiyy eylulmihrasmom 30 Ekim de ben.bu hafta gittim.Dr prensip olarak 16 haftalık olmadan söyleyemem dedi.😔🥴
tavuklupilav tugcedoganay1 ayy cinsiyet net belli olsaydı terazi erkeği yada terazi kızı diye araştırmalara başlardım😂😍
SheeR tugcedoganay1 23 Haziran nasip olursa 🤭 aceleci davranıp erken gelmezse kızcem 23 haziranda sezeryan olacağım
Gizzgzz Papatyaamm90 2prensesannesiiii Ben de sezaryen de 17 mayıs ı istiyorum pazartesi tam tarih belli olacak çok heyecanlıyım
eylulmihrasmom tavuklupilav ben şu anda 14+3teyim. 12+2de ikili teste kıza benziyor dedi😀 14+1de net kız dedi 🥹
esra1791 tavuklupilav bizim terazi kızı bakalım zamanında gelirse ❣️🙏 30 eylül 5 ekim arası bekliyoruz 🥰
gokcen_parlak007 tavuklupilav cok alakasiz ama söylemeden edemiyicem kullanıcı adın fazla iştah kabartici aksama menü belli oldu 🤣🤣