iremasmahan06 12 mayis görünüyor ama daha erken gelecek gibi bel ağrılari ve yalanci sancilar çoğaldı
Tugcetoprak_ ikiprensannesi__ hangi sehirdesiniz ben eylulde hic kisa giydiremem diye düşünüyorum çünkü boludayim 😁
Suslum Sila66 benimde öyle gözüküyor normalde 31 Mayıs’ta doluyor sezeryan olacağı için 24mayisa gün verdi
AdaKaranfili Sila66 en son 20-25 mayis civarı dedi doktorum. Ama erkən doğum riskim var. Bana kalırsa 10 mayistan sonra doğsun. Ne təsadüf benimde gonlumden gecen 17 mayis doğması😊 bakalım ne zaman gelecekler @2prensesannesiiii . Aşırı adet sancim oluyor.bazen şiddətli alt karın bölgesinde. Bebek sertlesiyor. Belime vuruyor agrilar.Haraketleri can yakici artık.kafa gelişi. inşallah fazla uzun sancı cekmem.hemen doğar.ablasi gibi 8 saate falan doğmaz))
Fik Tahmini 5 Eylül kızıma kavuşuyorum inşallah vakit geçmek bilmiyor 😍 annesi şimdiden ona aşık oldu sürekli video ve fotoğraflarına bakıyor🤭🤭 yüzğnü göstermedi renkli ultrasonda 😀 bal yanak yandan profil verdi elini emiyordu 😍😍😍
_Htc_ Sila66 temmuz ortasından itibaren hazırlığınızi yapın dedi doktorumuz sağlıkla gelsin inşallah 😊
Anneumut2318 PrensinAnnesi61 bana da son adet tarihime göre 9 Eylül falan dedi ama 2 hafta geç döllendiği için ortası ve sonu olabilir dedi ama ben erken doğum olmazsa sezeryan istiyorum Eylül başı büyük ihtimalle 🤷♀️
Betul_annesi5 Annecim58 benimde haziranın ilk haftası gözüküyor ama nasip ne zaman olurr bilemiyorum 😅 daha geçen gün 2 gün hastanede yattım sancidan bakalım 😅
Annecim58 Betul_annesi5 yaa hayırlısı ile gelseler di sabahtan beri sancım var benim de geçiyor gibi oluyor tekrar başlıyor nst ye girsem kesin sancı çıkacak zaten acile gitsem mi gitmesem mi kararsızım
Dicle06 PrensinAnnesi61 Öylemi☺️ Allah Sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim 🙏🌼🧿