• Gebelik
  • Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍

Busraa_44 olabilir tatlım bizimki 13 haftalıkti öğrendiğimizde birazda tabi bebeğin duruşuna bağlı inşallah Rabbim gönlünüze göre verir ❣️

Annemm1213 geçmiş olsun canım sonucu güzel olacak inşallah verişlerimiz kucağimiza gelince hepsını unuturuz dıye umuyorum pozitif ve güzel bak hayata benim de iştahsızlığım bulantım hat safhada hala 13.hafta oldu işte 5.günüm falan ben de hamıle olduğumu deprem sonrası ogrendım canım depremzedeyım ben evden nasıl çıktık bılemıyorum eşimle sadece evı gordukten sonra çocuğun adına çıktığımızı
    anladım yoksa imkansızdı o yüzden senın de bu sıkıntıların geçecek öyle güzel şeyler düşün 🥰🩵🙏🏻👶

Annemm1213 benımde cınsıyet kesınleşir bu gıdısıme inşallah sağlıklı olsun da gerisi boş aslında 🩵🐥

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Sukran-ahmet aynıyız bizimde tahmini 28 haziran bi aksilik çıkmazsa inşallah normal olucak erken mi gelir geç mi gelir bakalım🥰ya da tam gününde mi gelicek ogluşum

Ilk-annelik çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama inşallah yaşadığınız kötü günleri bebeğinizle unutacaksınız . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ilk-annelik benim annem de biz gibi çok kötüymüş hamileyken ne yese kusarmış beslenme düzeni yokmuş ilk 4 ay sadece çubuk yiyordum dedi su bile içemem kusardım dedi doktor demiş ki endişe etme zaten ilk 3 buçuk ay bebek anneden beslenmez ve sağlıklı şekilde büyür bana da aynısını dedi şu an senden beslenmiyor kan pıhtılarından besleniyor 4. Ay ve sonrasında bebek anneden beslenirmiş o zaman da bulantılar hafifler anne yemeye başlarmış bir şekilde vitamin alır kusuyorum yiyemiyorum almıyor diye düşünme dedi