Sila66 2 Ağustos 💕🤰
Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍
tavuklupilav bizim terazi kızı bakalım zamanında gelirse ❣️🙏 30 eylül 5 ekim arası bekliyoruz 🥰
Sila66 beklenen doğum 23 mayıs benim benim de
Meleklerininannesii 20 Mayıs ❣️
Ilk-annelik ben en son gittiğimde 10 haftalıktım o zaman belli değildi zaten et parçası gibiydi tam olarak bebek şeklinde değildi Perşembe günü gideceğim 12 + 4 gün olmuş olcak gittiğimde inşallah öğrenebiliriz
Ilk-annelik çok zor bir hamilelik geçirdim düşük tehlikesi vardı sürekli iğne hap kullandım hala hapa devam ediyorum şimdi daha iyiyiz çok fazla mide bulantısı yaşadım ilk 2 buçuk ay boyunca her gün ne yediysem geri çıktı şu an daha iyiyim ama bulantım tamamen kesilmedi arada oluyor yemek düzenim de yok herşeyi yiyemiyorum
burcin-2202 38+4olucak
GizemKadirr 300 lira
ilaydacemiko bizde 15 mayis ta doğuças allahın izniyle
Annemm1213 geçmiş olsun canım sonucu güzel olacak inşallah verişlerimiz kucağimiza gelince hepsını unuturuz dıye umuyorum pozitif ve güzel bak hayata benim de iştahsızlığım bulantım hat safhada hala 13.hafta oldu işte 5.günüm falan ben de hamıle olduğumu deprem sonrası ogrendım canım depremzedeyım ben evden nasıl çıktık bılemıyorum eşimle sadece evı gordukten sonra çocuğun adına çıktığımızı
anladım yoksa imkansızdı o yüzden senın de bu sıkıntıların geçecek öyle güzel şeyler düşün 🥰🩵🙏🏻👶
Annemm1213 benımde cınsıyet kesınleşir bu gıdısıme inşallah sağlıklı olsun da gerisi boş aslında 🩵🐥
Aysenurdemirell 22+0 ız suan ❤️
Tugceleventsoy 16 mayısta öğreneceğiz İnşallah siz ne zaman öğreneceksiniz ?
Sukran-ahmet aynıyız bizimde tahmini 28 haziran bi aksilik çıkmazsa inşallah normal olucak erken mi gelir geç mi gelir bakalım🥰ya da tam gününde mi gelicek ogluşum
busratekcn 19+5
Fnsengul amin inşallah 🥰
_brcu88_ Amin