• Gebelik
  • Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍

Sila66 27 ekim tahmini ama bana kalırsa eğer 29 ekim veya 1 kasım isteyeceğim 🤭

_brcu88_ doktorla henüz hiç konuşmadık bunu ama ben normal düşünüyorum amaa bebek gelirken ne düşünür bilemiyorum 😂 illa normal olsun diye bir inadım yok. Peki sen?

Mrsfly bende henüz konuşmadım haftaya Perşembe randevumuz vardı hatta bugün aradılar da izinliymis birdahaki perşembeye kaldı eşim Perşembe izinli olduğu için Perşembe günlerine alıyorum da ..11 ine dek bekleyecez çokta sabirsizim görmek için can atıyorum 😂❣️🥰bende sezeryan düşünüyorum yaa normal doğum yapan arkadaşlarımı gördükçe normalden gözüm çok korktu 😂❣️

NaimeYilmaz, başlığı Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍 olarak değiştirdi.

Sila66 benimki normal olacak o yüzden tam bilmiyorum ama 27 Mayıs görünüyor seninle aynıyız biz bi kaç postuna denk gelmiştim 😊

Tahmini olarak 29 Kasım gözüküyor hayırlısıyla🥰🌸🫶🏻

_brcu88_ ben ikisinden de korkuyorum benim doktorum normal doğumu çok destekliyor ama benim içimden bi his olamıcak normal diyor, hayırlısı hangisiyse o olsun.😂😂😂 benim dün vardı kontrolüm bidahaki de 19 mayısta detaylu ultrason için. Insan merak ediyor tabi içerde napiyor diye 🤣. Ilkmi senin?

Normalde beklenen doğum tarihi 3 Ağustos ancak ayrıntılı ultrasona göre 31 Temmuz