Eğer vajinana yakin yerlerinde yoksa travazol krem var onu sür derim kasintiya birebir . Birde kızımın kulağını deldirdik kupe taktik arkadaşı kupesini çekmiş deldirdigimiz yer apse yaptı bildiğin irin akıyordu dokunsak bile hemen patliyodu onun için bi krem verdi doktor onu sürdük kasinti ve intihap hemen geçti 2 günde. Ama hamile olduğun için bu ilaçları kullanabilir misin bilmiyorum . Çamaşırlarını deterjansiz uzun süreli programda yıka içine 2 yemek kaşığı sirke koy oda iyi gelir kasıntina. Biz kurban bayramında pire kaptık eşim kasap her yerimiz de yara çıktı birbirimize bulaştı resmen kasintidan kabarciklardan öldük ben sirkeyle yıkadım kıyafetlerimizi kasintiya iyi geldi bide evi ilaclattik tabi . Önerebileceğim bunlar hamile olduğun için söylediklerimi yine de mutlaka doktoruna yada sağlık ocagindaki ebeye sorda kullan mutlaka . İnşallah şifa bulur sağ salim sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebeğine. Birde unutmadan eğer tüylerini temizlemek için agda yada jilet kullanıyorsan onlarda yapıyor bunu . Jilet hep yeni açtığın olmalı ağda da cilt tipine uygun olmalı ağda yagida aynı şekilde ❤️❤️