Mummytobe Kubrakarahan gerçekten ben de hic anlamadim ve biraz da uzuldum acikcasi. Tabi ki onemli olan saglikli olmasi her zaman onceligimiz ama okadar para veriyoruz doktora dahi soyleyemeyiz şifahen bile olsa dedi resmen telefondaki görevli
GozdeA Mummytobe ah öyle birsey yok.doktora söylüyorlar cinsiyeti ha şöyle artık anne baba adaylarina söylenmiyor ama doktor bildiriliyor doktorda uygun görürse söylüyor oda sanırım hala kız erkek ayrımı yapan cahiller yüzünden 😏
Mummytobe GozdeA umarim ya doktora da soylemiyoruz şifahen dahi olsa dediler moralim bozuldu acikcasi
Kubrakarahan Mummytobe bunu bi kaç kişiye daha yapmışlar bu doğudaki erkek bebek isteme muhabbetlerinden cünkü kız bebek cıkıp cok aldırmak isteyen olmuş 16. Haftaya kadar söylemiyorlarmış bizi doktor yönlendirmedi muhatap olacakları bi doktor olmadığı için biz sorduğumuzda isterseniz söyleyelim dediler söylediler
Mummytobe Kubrakarahan yaa cok ilginc gercekten. Direkt laboratuvar i arayip operatore mi sordunuz pekii yoksa görüştüğünüz baska biri mi oldu
Ayse344 Ben 10. Haftada fetal DNA testi yaptırdım 7900₺ civarında ödeme yaptım,bir hafta içerisinde sonuçlandı. Sonuç düşük risk doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi sağlıklı bir bebek cinsiyeti de söyledi kızımız olacakmış bir oğlum var🌸