Rabiasamet27 Seval2468 ben bu fetal DNA yi yaptırınca zaten ikili üçlü taramaya gerek yok dediler inşallah temiz çıkar içim rahat olur
xbebegimx Mummytobe bnde sali kan verdim carsamba kan elimize ulasti dedi cinsiyeti doktorunuza soyluyolar. Doktor cinsiyeti bana bildirsinlr dedi bnde onlara soyledim 5 is gununde cikar dediler bekliyorm bakalm insallah temiz sonuclar aliriz🤲
Buse_98 Rabiasamet27 xbebegimx ya bende perşembe verdim kızlar biyokşmysal risk çıktı ama kombine bakılınca düşük risk ama yinede doktor önerdi bende yaptırdım sonuç çıkana kadar da tabi çok stres yapıyorum inşallah güzel sonuçlar alıcaz 🙏
Mummytobe xbebegimx benimki de persembe ellerine ulasmis. Elimize ulasinca size mesaj gelicek demislerdi ama gelmedi. Size geldi mi acaba mesaj? Saglikla gelsin yavrularımız🧿🤍
TugSozTan Fetal DNA dan bahsediyorsunuz. Biz ikili üçlü testlerin doğru sonuç vermediğini öğrendiğiniz gün fetal DNA yaptırmaya karar verdik 8 iş gününe sonuç çıkmış. Net cinsiyet öğrendik. Bir çocuğum daha olsa ona da yaptırırım
Rabiasamet27 TugSozTan bende yeni öğrendim öğrenir öğrenmez yaptırdım inşallah temiz çıkar içim rahat olur benimde ❤️
Mamalisa Kubrakarahan hangi hastane? Ben doktoruma sordu. 2 li taramadan sonra bir sıkıntı olursa öneririm dedi.
Rabiasamet27 Buse_98 inşallah içiniz rahat olsun eminim çok güzel çıkacak sonuçlariniz 🌼kaçıncı haftadasiniz
Buse_98 xbebegimx ultrasonda hiçbir promblem yok ikilide de düşük değer ama benim kanımda biyokimyasal risk çıktığunı söyledi fetal dna yaptırsan aklında soru işareyi kalmaz dedi keşke ikili yerinde direkt onu yaptırsaydım bu streside yaşamazdım en azından
xbebegimx Buse_98 benim sonuclar cikmis canim cok sukur temiz. Darisi sana insallah snde guzel haberler alirsin🌸
Mummytobe Kubrakarahan bana ne size ne de doktorunuza cinsiyet soyleyemeyiz diyorlar :( siz nasil ogrendiniz acaba
GozdeA Mummytobe ah öyle birsey yok.doktora söylüyorlar cinsiyeti ha şöyle artık anne baba adaylarina söylenmiyor ama doktor bildiriliyor doktorda uygun görürse söylüyor oda sanırım hala kız erkek ayrımı yapan cahiller yüzünden 😏